Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Jön valaki 22. -én alakalmassá...

Jön valaki 22. -én alakalmasságira? Ha igen akkor honnan?

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 07:20
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Elég értelmes kérdés...
2010. szept. 14. 09:08
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Gondolom katonai alkalmasságira gondolt, Pestre az AVI-ba.

Ezen mi az értelmetlen???

2010. szept. 14. 09:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Én még nemtom pontosan mikor megyek, nem kaptam még választ az NKH-tól. Békésből.
2010. szept. 14. 09:47
 4/7 anonim ***** válasza:
32%

"Gondolom katonai alkalmasságira gondolt, Pestre az AVI-ba. "

Ez miből derül ki egyértelműen? Én pályaalkalmasságira megyek pestre az NKH-ba, most ha kiírok egy ilyen kérdést mindenki tudni fogja ezt?

2010. szept. 14. 09:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért kell értetlenkedni??Téma-->Hadsereg,hadvezetés-->kérdés:alkalmassági-->összegzés:katonai alkalmassági vizsga.Ehhez nem kell diploma emberek.
2010. szept. 14. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:34

Amint látod van akinek 2 diploma is kevés lenne...:)nem érdemes az iylen emberekkel foglalkozni.itt élik ki magukat mert az életben sikertelenek:DEgyszerűbb a kérdezőt fikázni...IGEN! kedves ilyen emberek mentős alkalmasságira gondolt a kérdező a Hadsereg,hadvezetés témakörben!LOLXDDDDDDDDDDDDDD

2010. szept. 15. 14:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Mindenhol vannak ilyen emberek,hülyének nézik az embert,de közben magukat járatják le.
2010. szept. 15. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!