Milyen anyagból van a magyar katonai hadsereg egyenruhája (például a zubbony vagy a nadrág? Illvetve milyen katonai ruha mintázatok és színek vannak?
Köszönöm a kimerítő diagnózis!
Szerintem meg nézz körűl egy kicsit a "való világban"!
Sok sikert!
/Csak azért ennyi,hogy ne sértsek meg senkit./
Való világ?
Egy olyan országban, ahol a hamisítókat is hamisítják?
A "való világ" az, hogy úgyszólván semmit nem tudsz azokról az emberekről, akiket névtelenül piszkálsz.
Ja, hogy az emlékek?!
Abból nem lehet megélnie egy átlagos adottságú embernek ma Magyarországon, - felejtsd el!
Vicces kedvű ember vagy, - és ezt díjazom! :DDD
Ez így is van,ahogy írod!
Én nem piszkálom azokat az embereket akiket nem ismerek és ráadásul meg sem akarom ismerni őket,hanem csak a saját véleményemet írom le!
/Sok írás nak sok az alja/Már a régi öregek is megmonták,és mivel vicces ember vagyok csak röhögök azon,hogy ráizgulsz ilen MEGMOZDULÁSOKRA csak azért,hogy több százalékod legyen a jobb alsó sarokban.
SOK SIKERT!
Százalékok?!...
Ilyesmivel csak olyan gyerekesen "vitatkozók" foglalkoznak, mit amilyen Te is vagy. Én - egy jó párszor tíz éve - kinőttem a dedót... :DDDDD
-Legyen a Te problémád a "százalék"!... :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!