Hogyan védené meg magát az országunk ha egy csöves drónt se vett észre a "légvédelmünk"?
Ez nálunk is becsapódhatott volna. Ebből simán lehetett volna halálos baleset is.
Nem dróntámadás volt, csak egy elszabadult 70-es években épült szovjet gyármányú ukrán felderítő drón.
(Remélem, hogy nem egy provokáció, amivel a NATO-t akarják belerángatni az ügybe.)
A horvát radarok is későn észlelték, illetve a radarfelvételek alapján utólag tudták rekonstruálni az útját.
Az a baj ezzel,hogy ha nem észlelték,az nagy baj.Ha észlelték,40 percig mit csináltak,miért nem nézték meg,mi az??Ha egy polgári repülő békeidőbe nem jelentkezik be az irányításnál,kb 5 perc,és mennek a vadászgépek.Itt 40 perc telt el...maradjunk az érdekes szónál,és akkor nagyon finoman fogalmaztam.
A horvátoknál 7 percig repült,de nem volt idejük reagálni,mert lezuhant..itt meg 40 percig.....
Másrészt Benkő tájszólásos barátunkat még nem láttam megszólalni a témába,holott elvileg ő a honvédelmi miniszter.
Bezzeg mindent tudó jachtozós külgazdasági és külügyminiszternek titulált Pjotr magyarázza a bizonyítványt...Miért pont ő??
Benkő hol van?
Szijjártó felügyeli a titkosszolgálatokat is.
A légtérsértés a titkosszolgálatokhoz tarzozik?
Tudtommal ilyenkor a Gripeneket szokták riasztani.
A Gripenek nem a Magyar Honvedséghez tartoznak?
A honvédségnek nem Benkő a főnöke?
Vagy én már tényleg nem tudom,hogy ki kivel van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!