Van értelme a sorozásnak ha egyszer itt vannak a hivatásos NATO katonák?
Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 21:04
11/16 anonim válasza:
9, dehogynem, az első lövésnél beszarnál 😂
12/16 anonim válasza:
11#
Nyilvan ismersz engem, hogy ezt így megállapítottad rólam🙂
9-es vagyok
14/16 anonim válasza:
Hatos, trollkodásnak erős, ha ezt komolyan gondolod, akkor pedig pszichiátriai eset vagy. Nem fogyasztok alkoholt, kivéve a meggyes bon-bon. Dohányzom,medvén nem, de lovom lovagolok. Az erőszak illetve a gyilkolás pedig említést sem érdemel. Lehet, hogy nyámnyila vagyok, de ha az utcán összeesel előttem, akkor segítek. Ha ég a házad, segítek. Ha beteg a gyerek, segítek. De nem érzem magam felhatalmazva arra hogy gyilkoljak. Viszont a Volodimirt és Vlagyimirt összezárnám egy 2x2 méteres helyre, kapnának egy-egy 2 centis játékbicskát, és játsszák le. Aki életben marad, az a háború győztese, a vesztes népe pedig elfogadja ezt. Fogadni mernék, hogy nem gyilkolnák egymást, hanem megegyeznének. A saját életüket jobban féltik. Az átlagembert meg küldik a vágóhídra. Mondjuk a lelkiismeretes gazda a jószágot is fájó szívvel küldi oda, ezek meg az embert is szemrebbenés nélkül...
15/16 anonim válasza:
Van, de csak a vidéki tahókat sorozzák be.
16/16 anonim válasza:
"De csak a vidéki tahókat sorozzák be". Mi vidéki "tahók" legalább tudjuk, hogy milyen neműek vagyunk, és nem képzeljük magunkat vízisiklónak, meg őznek sem. Ez csak az előkelő pestiek kiváltsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!