Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Van értelme a sorozásnak ha...

Van értelme a sorozásnak ha egyszer itt vannak a hivatásos NATO katonák?

Figyelt kérdés

2022. márc. 8. 21:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
9, dehogynem, az első lövésnél beszarnál 😂
2022. márc. 8. 22:58
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

11#

Nyilvan ismersz engem, hogy ezt így megállapítottad rólam🙂

9-es vagyok

2022. márc. 9. 00:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi értelme
2022. márc. 9. 21:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hatos, trollkodásnak erős, ha ezt komolyan gondolod, akkor pedig pszichiátriai eset vagy. Nem fogyasztok alkoholt, kivéve a meggyes bon-bon. Dohányzom,medvén nem, de lovom lovagolok. Az erőszak illetve a gyilkolás pedig említést sem érdemel. Lehet, hogy nyámnyila vagyok, de ha az utcán összeesel előttem, akkor segítek. Ha ég a házad, segítek. Ha beteg a gyerek, segítek. De nem érzem magam felhatalmazva arra hogy gyilkoljak. Viszont a Volodimirt és Vlagyimirt összezárnám egy 2x2 méteres helyre, kapnának egy-egy 2 centis játékbicskát, és játsszák le. Aki életben marad, az a háború győztese, a vesztes népe pedig elfogadja ezt. Fogadni mernék, hogy nem gyilkolnák egymást, hanem megegyeznének. A saját életüket jobban féltik. Az átlagembert meg küldik a vágóhídra. Mondjuk a lelkiismeretes gazda a jószágot is fájó szívvel küldi oda, ezek meg az embert is szemrebbenés nélkül...
2022. márc. 9. 22:48
 15/16 anonim válasza:
0%
Van, de csak a vidéki tahókat sorozzák be.
2022. márc. 10. 15:18
 16/16 anonim ***** válasza:
"De csak a vidéki tahókat sorozzák be". Mi vidéki "tahók" legalább tudjuk, hogy milyen neműek vagyunk, és nem képzeljük magunkat vízisiklónak, meg őznek sem. Ez csak az előkelő pestiek kiváltsága.
2022. márc. 10. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!