Jól tudom, hogy Magyarországról nem lehet önkéntesként menni egy másik országba harcolni?
Figyelt kérdés
Az iránt érdeklődnék, hogy önkéntesként nem lehet menni másik országba harcolni?
Az egyik oldal azt írja, hogy nem a másik, hogy igen. Valaki megtudná 100%-rá mondani?
Csupán kíváncsiságból írtam ki és nem azért, hogy menni akarok harcolni. Csak kíváncsi lennék rá mert már nem tudom, hogy melyik oldalnak higyjek.
A híradóban azt mondják, hogy rengeteg(több tízezer) önkéntes civil megy harcolni.
Kérem a provokálást és a szidalmazást mellőzni és ha nem tetszik akkor tovább görgetni és nem beszólni.
2022. márc. 4. 17:21
1/4 anonim válasza:
Igen. Más, nem szövetséges fegyveres erőbe belépni bűncselekmény.
2/4 anonim válasza:
Idegenlégióba mehetsz, meg önkéntesnek is csak akkor meg kell adniuk az állampolgárságot, de az kvázi formalitás. A délszláv háborúban és is úgy harcoltam a horvátok oldalán, hogy megkaptam az állampolgárságot.
3/4 anonim válasza:
Miert ne mehetnel, de nem mint magyar katona, hanem mint magyar szarmazasu gerilla (terrorista) >>> hamar meg lehet am halni (es nincs game over!).
4/4 anonim válasza:
Lehet is meg nem is... Nem mehetsz csak szövetséges (NATO) tag haderejébe harcolni (ezért nem bűncselekmény ha az idegenlégióba jelentkezel), mindenhol máshol viszont bűncselekmény. Ukrajna nem NATO tag. A több tízezer önkéntes civil 99%-a ukrán állampolgár már eleve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!