Magyarország, melyik másik országot tudná legyőzni egy háborúban?
Horvátország,Szlovénia,Szlovákia,esetleg még Szerbia meg még talán Ausztria.
Szerintem ezeket tudnánk egyedül legyőzni.
Magyarország:
Hadsereg: 70000
Tank: 30
Ágyú: 300
Harci repülő: 12
Románia
Hadsereg: 120000
Tank: 943
Ágyú: 808
Harci repülő: 26
Rommá vernének minket, menetből kb Budapestig jutnának.
Szlovákia
Hadsereg: 16000
Tank: 20
Ágyú: 9
Harci repülő: 10
Őket valószínűleg le tudnánk győzni.
Ausztria
Hadsereg: 172000
Tank: 56
Ágyú: 0
Harci repülő: 15
Őket is el tudnánk verni.
Horvátország
Hadsereg: 15500
Tank: 72
Ágyú: 151
Harci repülő: 12
Náluk is erősebbek vagyunk.
Szlovénia
Hadsereg: 9300
Tank: 44
Ágyú: 63
Harci repülő: 0
Itt lenne a legkönnyebb dolgunk.
Szerbia:
Hadsereg: 80000
Tank: 293
Ágyú: 144
Harci repülő: 9
Erősen kétlem hogy le tudnánk őket győzni.
Ukrajna:
Hadsereg: 1255000
Tank: 2026
Ágyú: 2040
Harci repülő: 48
Kb mint a románoknál, menet tempóban jutnának Budapestig.
Nem én raktam be a számokat, de mégiscsak többet érnek, mint az előtte kommentelő fogalmatlan barmok válaszai. A térség országai között teljesen rendben van a magyar hadsereg minden szempontból. A különleges erőink ráadásul az egyik legjobbak Európában.
Attól ki támad és hol mit. Pl ha Pistabácsira rájön a dzsihád, és elrabol egy utasszálítót, amivel belerepül egy atomerőműbe akkor igen gyorsan vége lehet a háborúnak, mert a másik félnek minimum árama nem lesz. De így kompletten.
Az ország felét Paks adja, de ez nem azt jelenti hogy akkor ha lekapcsolják a fele lazán működhet tovább. A megnövekedett igényeket kiszolgálni próbáló többi erőmű leállna. A kábelek elfüstölnének stb stb.
Illetve oké hogy románia hadserege 2x akkora, de ha kitör a háború az mindegy. Megy minden férfi. És nekik több fronton kell vívni a harcot. Egyrészt a (nekünk) keleti megyékben, másrészt Székelyföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!