Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hol találok valós videókat az...

Hol találok valós videókat az orosz ukrán konfliktusról, lehetőleg orosz és ukrán részről is?

Figyelt kérdés
Ma már mindenki zsebébe ott a telefon, minden második házon kamera. Nem hiszem, hogy nincs egy videó sem, ami 5 másodpercnél hosszabb (és nem propaganda). Persze, youtube, Google, face nem engedi fel "erőszakos tartalom" miatt. De valahová csak felrakják. Tudtok ilyen oldalt mondani? Természetesen kerestem már angolul is, eredménytelenül. Redit, Twitter, és hasonlók, pár másodperces hangulatvideók...
2022. márc. 3. 21:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, pont ezért érdekelnéne az orosz fél videói is. De kb mindenhol csak az orosz halottakat meg hadifoglyokat mutogatják. Régen volt egy oldal, ahol az iszlám terroristák (is) rakták fel a brutális gyilkolós videókat. De sosem néztem, csak hallottam róla, azt sem tudom meg van e még. Valami olyasmire gondolok, amihez hozzáfér mindenki. Nem darkwebes volt.
2022. márc. 3. 23:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Az oroszok adásait nem tudom, milyen műholdról szórják, kettő volt az Eurosaton, ezeket blokkolták, pont a háborús propaganda miatt, ezek olyanok voltak nekik, mint nekünk a Dunaworld, direkt külföldre szánt műsorok. Orosz TV-t műholddal lehet azért fogni, ha persze nem zavarják a vételt, de nem tudom hol, mert eddig még sosem néztem ruszki TV-t.

Neten a szolgáltatók veszik le, vagy nem engedik feltenni az orosz riportokat. Az ISIS adásait az Iszlám államok posztolták, még a törökök is, azok azért voltak áttételesen láthatók.

2022. márc. 4. 02:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Twitter.

A nyugati média sajnos annyira szűri a valóságot, hogy ha azt nézed akkor kizárólag orosz halottakat és orosz technikai veszteségeket látsz, ukrán oldalról pedig csak a civil áldozatokat mutatják be, érzékenyitési célzattal.

Twitter-en vannak oroszbarát csatornák is, így a kettőből együtt nagy nehezen össze lehet rakni a valóságot

2022. márc. 4. 03:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Fent van az a video is amikor az orosz Mi24 leszedi a pályán guruló ukrán BUKot.

Az orosz katonák telefonjait elvették bevonulás előtt, ezért sincs szinte semennyi video tőlük..

2022. márc. 4. 09:20
 15/15 Jeffrey Spender ***** válasza:

#14 / John_McClane

Amikor az ember tűzharcot vív, hogy lenne ideje videózni, kamerázni ? :D

Én a Twitteren láttam olyan vidit, pont az offenzíva napján, amit Orosz T-80U-ból videóztak, vagy a Pk üléséről, nyitott búvónyílások mellett, egy falucskán áthaladva a konvojjal / egységgel.

[link]

Akkor az olyan is van, hogy az offenzívához készülő Orosz harckocsioszlopot filmezik előzetesen civilesek, amiből fontos részletek kivehetők, hogy 40 körüli harckocsi, amiből 13 - 14-nek van aknaforgató ekéje, komolyan gondolták a támadást, és ezt csak úgy hagyták civileknek ?

Nehezen tudom elképzelni ma egy háborút. Régen katonai felderítéssel, ghillie ruhásan, drónnal, meg műholddal, most meg a civilek fotózzák, videózzák a műveleti területre tartó katonai egységeket, előttük állva, és nyomban töltik is fel Face / Insta / Twitter / Telegram / Tiktok / Reddit-re, ahelyett, hogy kapásból leállítanák őket és elkoboznák a telót.

[link]

És ma gyalogsági szemszögből is filmeztek.

[link]

Ezek az Oroszok nem azok, akikre gondolna az ember, hogy full szigorúsággal tolják a dolgokat.

2022. márc. 4. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!