Hol találok valós videókat az orosz ukrán konfliktusról, lehetőleg orosz és ukrán részről is?
Figyelt kérdés
Ma már mindenki zsebébe ott a telefon, minden második házon kamera. Nem hiszem, hogy nincs egy videó sem, ami 5 másodpercnél hosszabb (és nem propaganda). Persze, youtube, Google, face nem engedi fel "erőszakos tartalom" miatt. De valahová csak felrakják. Tudtok ilyen oldalt mondani? Természetesen kerestem már angolul is, eredménytelenül. Redit, Twitter, és hasonlók, pár másodperces hangulatvideók...2022. márc. 3. 21:26
2/15 anonim válasza:
hogyne lenne. Tele van videókkal a reddit, a különböző chanok ( itt vannak hosszabbak amik cenzúra nélküliek )... ha nem a klasszikus normál megosztókon keresed akkor találni fogsz bőven.
3/15 tobas válasza:
Én telegramon követem az eseményeket, eléggé durva videók is vannak.
4/15 A kérdező kommentje:
Tik-tok is pár mp.
Kettes, segíts kérlek, mik azok a chan-ok? Hol vannak hosszabb, cenzúrázatlan videók?
Nem tudom hogy keressek rá.
2022. márc. 3. 21:37
5/15 Jeffrey Spender válasza:
A Portfólió összegyűjti az érdekesebb és érdemibb Instagram / Twitter / Telegram / Tiktok / Reddit felvételeket, 1,5 perctől - 5 percesig.
6/15 A kérdező kommentje:
Ja, meg miért olyan felbontású videók vannak, mint amiket a 20 éves Nokia telefon csinált?
2022. márc. 3. 21:41
9/15 A kérdező kommentje:
Nexta megvan a Twitteren. De ott is vannak 1 perces videók, azok is csak az orosz veszteségeket mutatják.
2022. márc. 3. 21:55
10/15 anonim válasza:
Ha oroszt akarsz, akkor az oroszok adásait kellene nézned, csakhogy azt meg betiltották Európában, mert az mutatta, hogy kilövik a sunyi ukrán mesterlövészt a panelből, mi csak azt látjuk, hogy a ruszkik civil házakba is lőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!