Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Jól tette Putyin, hogy átállt...

Jól tette Putyin, hogy átállt az ostomtechnikára ahelyett, hogy gyors behatolással vegye be az ukrán nagyvárosokat?

Figyelt kérdés

2022. márc. 3. 02:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Majd kiderül.

Ahogy észrevettem, a panelből is tutira kilőtték a mesterlövészt.

2022. márc. 3. 14:51
 22/27 A kérdező kommentje:

20:

Azért a tévétornyot telibetalálni elég precíz dolog nem?

2022. márc. 4. 00:51
 23/27 anonim ***** válasza:
#22 nem a TV tornyot találták telibe, hanem mellette a kiszolgáló infrastruktúrát ami egy elég nagy épület volt. Bár nem tudom miről indították a töltetet, de megérzésem szerint egy sima precíziós légibomba volt.
2022. márc. 4. 10:25
 24/27 A kérdező kommentje:

17:

3-án, azaz 3 hete azt írtad, hogy

“Mariupolt körbezárták pár nap elesik teljes a "korridor", Harkovot jövő héten legkésőbb elfoglalják, Odessza ellen szintén műveleteket terveznek, Kijevet körbe fogják zárni.”

Ezek közül egyik sem teljesült máig. Szerinted mi ennek az oka?

2022. márc. 18. 03:38
 25/27 anonim ***** válasza:

Ez a putyini narratíva engem arra emlékeztet, amikor az impotens f.sz elmegy a város legjobb nőjéhez, megdumálja, hogy kefélnek egyet, de mire az aktusra sor kerül, a fegyver csak petyhüdten lóg alá. A nő azt mondja a férfinek, hogy:

- Hát te impotens vagy, baszki.

Mire az:

- Lehet, de azért hadd lógassam már be egy kicsit. Hagy tegyek úgy utoljára, mintha ma is tudnék b.szni.

Szóval, putyin irányából úgy érzem én, hogy szopás ez csak, nem b.szás.

2022. márc. 18. 05:50
 26/27 anonim ***** válasza:
26%
Ennek ellenére mégis visítanak az ukránok mint prostituált a maxra feltekert baszógépen.
2022. márc. 18. 06:39
 27/27 anonim ***** válasza:
5%

Ők már nem visítanak, nem is fognak, soha többé:

Tizenkét-tizenhárom ezer döglött orosz gyilkos.

2022. márc. 18. 06:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!