Putyin kapott mostanában valami jó hírt? Milyen lehet a hangulata? Fél a bukástól, árulástól, forradalomtól, puccstól?
Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 00:09
1/5 anonim válasza:
Vérdíjat tűztek ki a fejére. Ez jó hír?
2/5 anonim válasza:
A szankciókról előre tudott (százszor megüzenték neki), a várható hatásokat is lemodellezték gazdaságilag, annak az orosz közvéleményre gyakorolt hatását is, az ukrán ellenállás min-max mértékéről tudott (amúgy is van bekészítve a-b-c forgatókönyvek). Valami rossz hírt viszont kapott, de nem tudjuk mi az - s nem is lesz nyilvános szerintem még vagy 50 évig.
3/5 anonim válasza:
Ha összefutok vele megkérdezem tőle, hogy milyen a hangulata.
:)
Ezzel a vérdíj dologgal szkeptikus vagyok. Én is olvastam, kisebb internetes pletkyalapban.
Annyi mindent és olyan ügyesen kitalált már az internet mókás népe, hogy még a "szakértőket" is megtévesztették. Például kijevi szellem, vagy az egyszer már meghalt és feltámadt CNN tudosító legendája is egy-egy mókás internetes figura kitalációja, tréfája volt, aminek sokan bedőltek. Hasonló hoaxnak bizonyult a Kígyó sziget személyzetének hősi halála és még sok más kreatív és felkapott pletyka.
4/5 anonim válasza:
Vérdíj... a mindenkori amcsi elnökre is kitűztek vérdíjat a mindenféle terrorszerveztek, meg drogkartellek mégis jól aludtak. Szerintem az orosz elnökre is volt már vérdíj kitűzve az első csecsen háború idején, mégsem lett tőle keserűbb nekik a vodka.
5/5 anonim válasza:
Putyin már nem egy merényletet élt túl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!