Szerintetek Putyin meg fog állni?
Figyelt kérdés
Mármint ha megpróbálok az ő fejével gondolkodni, akkor én nem állnék meg. Kijelentettek már tucatnyi szankciót ellene, tehát ha befejezné a háborút, akkor is nagyon meg lenne hurcolva. Illetve az elején még részletesen követhető volt a dolog, mostmár viszont szinte teljesen eltűntek a cikkek. Szóval, szerintetek megáll, vagy meddig fog ez fajulni?2022. márc. 2. 21:43
1/18 árokpart válasza:
Szerintem nemsokára, hiszen az egész világ ellene van már.
2/18 anonim válasza:
Ukrajnában se fog tovább menni, Ukrajna nyerni fog.
3/18 anonim válasza:
Putyin célja az Ukrajnából kivált szakadár köztársaságok Ukrajna általi elismerése, az ukrajnai bábkormány leváltása és az oroszellenes népirtás befejezése. Ha ezeket elérte, meg fog állni.
4/18 anonim válasza:
Szása nevét az oroszok imákba foglalják ezután.
5/18 A kérdező kommentje:
Utána viszont ugyanúgy megbüntetik, és már olyan szintű hátrányban van, hogy nem lenne neki érdemes abbahagyni a háborút. Az unió rendesen odacsapott neki gazdaságilag, innen is jött a feltételezésem.
2022. márc. 2. 21:52
6/18 DarthRevan20 válasza:
Egyszer biztosan.
Ha az USA meg az EU nem kavarná a szart, akkor már szerintem vége is lehetne a háborúnak.
De amúgy valaki ki tudná ezt nekem fejteni?
Oroszország és Ukrajna nem EU tag. Akkor az EU miért üti bele az orrát?
Észak Koreá-ban nap mint nap halnak meg emberek! Az EU-t meg nem is érdekli. Most akkor hogy van ez??
8/18 anonim válasza:
Jaj, persze, megbuntetik. Majd fulon csipik es bevonul a boribe. Sok meset hallottam mar. Itt csak egy Ceausescu fele kivegzes segitene.
9/18 anonim válasza:
Adják meg magukat az ukránok és teljesítsék Putyin feltételeit! Ezek őrültek? Inkább romhalmazzá lövetik szét az országukat ?
10/18 anonim válasza:
“ Adják meg magukat az ukránok és teljesítsék Putyin feltételeit! Ezek őrültek? Inkább romhalmazzá lövetik szét az országukat ?”
Leszedik az Ukrán zádzlót és sz oroszt teszik ki, a helyükben te megédenéd az országod, vagy nyáknyila módjàra inkább beolvadsz a támadó birodalmába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!