Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért szívtelenek az orosz...

Miért szívtelenek az orosz rendőrök? Reggel kisgyerekeket zártak börtönbe ma pedig egy idő valóban nazi túlelő nénit rángattak el a rácsok mögé.

Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 23:44
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Na, most ez a legújabb epizód a Zelenszkij-féle sci-fi sorozatban?
2022. márc. 2. 23:50
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Hát persze, meg szétbombázták még a Holocaust emlékművet is, amiről utólag kiderült, hogy azóta sincs semmi baja.
2022. márc. 2. 23:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Finom a rubel?
2022. márc. 2. 23:54
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
3 nem tudom, neked ízlik?
2022. márc. 2. 23:56
 5/9 anonim ***** válasza:
95%

#2 Ahogy az antonovról is kiderült hogy mégsem pusztult el, sőt, valószínű semmi komolyabb baja nem lett. Ahogy a Kígyó-szigeteknél lelőtt katonákról is kiderült, hogy egytől egyik épségben vannak hadifogolyként, nem bántotta őket senki.

De a kérdezőt semmi nem érdekli, csak idejött hogy "rubelezzen" egy kicsit, már találkoztam máskor is ilyen kérdezővel. Minden egyes válaszra rávágja hogy mindenki orosz propagandát tol, a valódi válasz semennyire sem érdekli. De ez a mai világ már csak ilyen, minden tele van provokátorokkal.

Mellesleg ha jól tudom azokat a gyerekeket okkal vették őrizetbe.

"ma pedig egy idő valóban nazi túlelő nénit rángattak el a rácsok mögé."

Az USA-ban is szoktak ilyet csinálni, néhány éve pl. egy 90+ éves bácsit rángattak a bíróság elé, mert egy haláltáborban volt annak idején egy egyszerű őr. Az "egészségi állapotára való tekintettel" még a tárgyalást sem tudták egyben megtartani, de azért be kellett cibálni még egyszer hogy jól megalázhassák. Ez minden országban így van, a politika mindennél fontosabb. Szerintem kár ezeken rágódni, mert ez úgysem fog változni.

2022. márc. 3. 01:31
 6/9 anonim ***** válasza:

5 Igeny, Kígyí sziget...mind él, hadifogolyként.Ráadásul nem 13-an, hanem 81-en voltak.

De hát ez nem hangzik olyan jól Zelenszkij színdarabjában.

2022. márc. 3. 11:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Kígyó-sziget*
2022. márc. 3. 11:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Az orosz rendőröknek megvan a parancs megkérik az embert hogy menjen velük és ha ellenál akkor testi kényszert alkalmaznak. Oroszországba tüntetni csak engedéllyel lehet ha nincs engedély jön az OMON azaz a tüntetések elleni rohamrendőrök.
2022. márc. 4. 12:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Észak Korea szint
2022. márc. 4. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!