Miért küldik kvázi értelmetlen halálba a civileket Ukrajnában? Lent a többi
Nézek sok képet.
Egy gépfegyveren kívül semmilyen katonai ruházat nem jut a civileknek, akik beálltak harcolni.
Kérdezem én, akik Ukrajnában hívják be a civileket, s akik kotelez(nék)ik az embereket, mint Kárpátalján. Akkor adjanak nekik is rendes felszerelést, ha már az életüket elveszíteni küldik őket egy full biztonságos bunkerből. Mert sok katonai vezető a legbiztonságosabb helyen ül és a saját embereit egy disznóval sem tartja egyenértékűnek..
Ebből a szempontból az ukrán vezetőség ugyan olyan rossz mint az agresszorok.
De nem hiszem el, hogy azzal akarnak háborút nyerni, hogy feláldozzák a lakosságot..
Mint Sztálingrád ostrománál.
Putyin sem jó ember, de az ukrán vezetés ugyan olyan romlott..
Nem küldik őket az értelmetlen halálba. Aki akarta az kapott fegyvert és önként mehet. Ha Magyarországon ilyen szar lenne a helyzet én is simán mennék, 300 méterig még mindig jó vagyok AKval :)
A csírák mint te, gondolom akkor is gyakorin nyígnának..
"Akkor adjanak nekik is rendes felszerelést, ha már az életüket elveszíteni küldik őket egy full biztonságos bunkerből."
Miért, a katonaruháról lepattan a gólyó?
Hazaszeretetről hallottál már?
Mi lenne, ha mindenki úgy gondolkodna, mint te, ostoba makkarc?
Büdos orosz véglények rabolnák le a népeket mindenhol. Davaj csaszi.
Te is csak egy putyinszopó senkiházi vagy a néhány seggarcú kozül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!