Fiatalok! Ha esetleg Magyarország határain belül is alakulna ki háborús konfliktus és behívókra kerülne sor mit tennétek?
Figyelt kérdés
Nemrég még nem tartottuk valószínűnek azt sem, hogy Ukrajnában háború lesz, így sajnos semmi sem kizárt. Elhagynátok az országot, amíg lehet, vagy maradnátok? Főként huszonévesek válaszát várom!2022. márc. 1. 20:36
1/9 anonim válasza:
Mire megkapnám a behívót már Bécsben lennének az oroszok, szóval szerintem felesleges ezen agyalni
2/9 anonim válasza:
Ilyeneken nem is agyalok, mivel az atombomba gyorsabban érkezik, mint a postai levél.
3/9 anonim válasza:
Mármint olyan behívót, hogy kezembe nyomnak egy fegyvert meg a molotov koktél receptjét és lesz ami lesz vagy olyan behívót, ami kiképzésre hív? Mert az sem mindegy.
Azt sem tudom, hogy hogyan kell rendesen fogni egy lőfegyvert. Ha engem hívnak, akkor már nagyon szar a helyzet, ergo addigra, mire ezt eldöntöm lehet ki is nyíródtam.
De ahm...nem igazán tudok gyilkos indulattal tekinteni egy másik férfira, mert full meleg vagyok és nem akarnék jó pasikat lelőni. Teljesen alkalmatlan vagyok így, szóval ennyi erővel ki is végezhetnek. xD
4/9 anonim válasza:
Sajnos valószínűsíthető volt az orosz-ukrán háború. NATO - orosz háború viszont nem az. Ha mégis azzá válik akkor nincs behívó csak földön porladó csontjai az emberiségnek.
5/9 anonim válasza:
29 éves vagyok két kisfiú édesapja. Tételezzük fel hogy a NATO belekeveredik a konfliktusba és nem atom háború lesz. Szóval hogy mit tennék a behivóra nagyban függ attól mi az akkori aktuális helyzet. Nem szándékozom embereket ölni, Volt már a kezemben fegyver de nem vagyok gyakorlott lövész. Amenyiben mi vagyis a NATO lesz a megszálló én rám ne számítsanak. Abban az esetben ha védeni kell az ország határait ott leszek. Másrészről amit Oroszország ellen a jelenlegi NATO haderó nem tud megoldani azt nem fogja a kényszersorozás ezt be kell látni. Röviden ennyi.
6/9 anonim válasza:
Lesz idő elmenekülni, ugyanis ha a Magyar Posta kézbesíti a behívókat, addig gyalog elmenekülök Afrikába
7/9 anonim válasza:
Elhúznék innen, semmilyen célért vagy országért nem adnám az életem
8/9 anonim válasza:
Ha nagy lenne a káosz, inkább elmenekülnék. De ha belekeveredünk a háborúba, az USA katonákat is küldene, nem csak fegyvereket. Szóval szerintem elég lenne ide a magyar hivatásos hadsereg, plusz a NATO haderő. Ha csak bombáznák a városokat, nem biztos hogy menekülnék el.
9/9 anonim válasza:
Felkelnék ebből az egészből, és rájönnék hogy ezt az egészet csak én álmodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!