Miért vonzz a katonaság?
Pár évvel ezelőtt is voltak ilyesmi "gondolataim", de most egy pár hete felerősödött, hogy szeretnék katona lenni.
A francia idegen légió nagyon vonzz. A magyar honvédség is, viszont az nem annyira kemény.?), Plusz nincsenek afrikai, iraki,stb bevetések.
18f vagyok, jövőre érettségizem. Szín 5-ös tanuló vagyok. Mindennap eddzem a túlsúlyom miatt, de imádom az edzést. És már fogytam egy jó pár kilót, meg izmosodtam.
Szerintetek miért vonzz engem ez a téma? Lehet örökletes is? (Apukám mondta, hogy fiatal korában ő is akart légiós lenni csak meggondolta magát)
Lehetek légiós?
Köszi mindenkinek!
Inkább a halál, mint ez a mérgező család. :/
Higgyétek el.
Inkább menj nyugatra.
Nekem is rossz a családom és az orbáni magyarországot sem szeretem.
Látom sok jó választ kaptál.
Nos én 1 évet szolgáltam katonaként honvédségbe. Talán azért vonz mert a katona élet egyedi és különleges. Befogadó és ott az ember többnek érti magát. Naphosszat tudnám sorolni de nekem tetszett jó dolog! 🙂
A légió kemény hely. Nagyon elszánt és kemény kell legyél oda. A magyar honvédség se rossz. Próbáld meg először azt. Aztán ott megkapod az alapokat. Ha tetszik a katonaélet magyarba. Utánna próbáld meg a légiót! Jó tanács. Amúgy ha jó vagy honvédségen keresztül missziókba is eljuthatsz! 🙂😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!