Milyen egészségügyi feltételei vannak az idegenlégióba való bekerülésnek?
Az oldaluk magyarul is elérhető - nem véletlenül
Ne a fogaidat számold, hanem menj el és jelentkezz! Nem aton fog múlni a felvétel, hogy van-e néhány rossz fogad.
Köszönöm a válaszaitokat!
Természetesen elolvastam az oldalukon rendelkezésre álló információkat,azon szeretném minék minél inkább biztosra menni,ezért a legapróbb részletek is érdekelnek.
Bocsánat az írási hibák miatt.
#5 Talán valakinek van közvetlen vagy közvetett tapasztalata,ezt nem tudhatom.
Az a baj hogy van 5 tömött és 2 hiányzó fogam,valamint szemüveget viselek. Minden egyéb rendben van.
Gerinc ferdülésem nincs,számottevőbb sebészeti beavatkozásom nem volt (csak varrtak néhány helyen),lúdtalp nincs,hallás rendben,színlátás is. Csináltattam még egy nagylabort,ami hibátlan lett. Valamint az erőnlétem kimagasló. Igazolni tudok 3 év szerzödéses katonai szolgálatot.
Csak a fog és a rövidlátás ami aggaszt. Szerintetek lehet így esélyem,ha nem is harcolóként,esetleg műszaki területen?
Lehet!
Menj el és jelentkezz!
Kicsit többet fognak megnézni mint egy nagylabor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!