Ha esetleg Magyarországra is átterjed a háború, szégyen lenne menekülni, vagy érthető?
"Amúgysem értem, rendezze le a hadsereg, miért kell civilek bevonnni?"
Mert Zelenskij bolond. Úgy gondolja hogy ha a nők meg a gyerekek Molotovot dobálnak, az majd megállítja a 60 km hosszú orosz tankhadosztályt. Valószínűleg túl sok filmet nézett. Meg aztán ott van az is, hogy hadsereg helyett off-shore cégeibe tolta a pénzt.
13: Maradjunk annyiban hogy az elmúlt időszakban mindenki ezt csinálta, hogy hadsereg helyett elmutyizta a pénzt. Zelenskij ugyanúgy mint Putyin, de akár Orbán és/vagy Gyurcsány, de még a németek is.
Én nem tartom tisztességesnek azt az embert, aki bármikor egy tollvonással létrehozhatott volna egy szuper hadsereget, most fegyvertelen nőket bújt fel hogy álljanak a tankok elé barikádnak.
Én szerintem menekülnék innen és reménykednék benne, hogy minél hamarabb vissza tudok jönni, azthiszem, az is sokat segítene abban, hogy mit döntsek, hogy az ismerőseim mit tesznek, maradnak-e, vagy mennek. Lehet, hogy eleinte kötelességtudóan maradni szeretnék, arra számítva, hogy a többiek is maradnak, aztán ahogy látnám, hogy mennének, én is úgy döntenék, hogy mennék. Én szerintem próbálnék maaradni, mert 1-2 év után mondjuk, ha már elülepszik a konfliktus, visszajönnék, nem biztos, hogy megtalálnám az ismerőseimet. Ugyanúgy új kapcsolathálót kellene kialakítanom. Meg hát ilyenkor egyébként is mindenki megy, ilyenkor ez nem olyan nagy szégyen.
Azthiszem van is egy ilyen mondás (hazafiaknak ez fájni fog):
"A hazád ott van, ahol barátokra lelsz!":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!