Szerinted hogy fog végződni az ukrán-orosz háború?
20.
Amely képek egy részéről kiderül, hogy más háborúkból emelték át, vagy - ezen szétröhögtem magam - számítógépes játékokból lett átvéve némelyik "rakétázás" vagy "robbanás". Nevetséges.
Az pedig nem meglepő, hogy először a fos, régi fegyvereket vetik be. Én is ezt tenném. Egyrészt hátha elég lesz az is, másrészt legalább kiürül a raktár a jobb cuccoknak, harmadrészt az ellenfél azt hiszi, hogy ez a maximum... és akkor bevetni a modern dolgokat.
Régen olvastam taktikákról és ez az ún. "saláta" taktika, amikor előreküldenek egy erősnek látszó, de valóban erőtlen csapatot és amíg azzal foglalkozik az ellenfél - felsorakozik hátul a komolyabb haderő és a már szétzilált ellenfél ellen könnyedén nyernek.
Egy komolyabb rakétázást nem élne túl Kijev. És van annyi régi rocket, hogy porig rombolhassák. Csak nem akarják, mert az primitív volna.
20-ezek szerint Putyin Elvtársnak fontosabb a hadifelszerelés mint a katonák élete.pedig a harci morál sem utolsó szempont.mi lesz ha akatonák már nem akarnak harcolni?bár most még nem vetették be az elitet,csak a fiatalabb tapasztalatlanabbakat.
23.
Elég szar jövőkép az ukrán barátyainknak, ha a régi fegyveres, újonc egységek is elfoglaltak pár várost és országrészt.
Mi lesz, ha elindul a "Halálbrigád"? Sok esélyük nem marad.
Te miről beszélsz? Eddig csak Melitopol esett el, Herszon, Mariupol, Harkiv, Ogyessza és Kijev is tartja magát.
25.
Meg a két szélső oroszbarát megye, akik önként csatlakoztak, Csernobili atomerőmű és még ki tudja mennyi város, amiről nem kívánnak beszámolni a remek ukrán hírek, amelyek szerint saját áldozataik pár száz fő, az oroszoké meg több ezer. Seems legit.
A legfrisebb front-térképek alapján keleten és délen történik a legerősebb előrenyomulás. Azért az nem csak 1-2 városka volt.
Nagy részük kisebb város, meg falvak. A szakadár megyéket meg szerintem felesleges már ebbe beleszámolni, sohasem lesznek már Ukrajna részei, még akkor sem, ha valahogy nyernek az ukránok. Az ukránok láthatóan nem vállalták a nyílt terepen történő csatát, nagyon okosan egyébként. A háború az utcai harcok során fog eldőlni. Az oroszok ripityára lőhetik a városokat, meg tolhatják a hibrid hadviselést, de a városi harcokban még mindig gyalogos osztagokat kell beküldeni tisztogatni, illetve a szűk utcákon könnyű célpontok lesznek a harckocsik. Egy molotovval bárki égő máglyát csinálhat az orosz járművekből. Emellett gerillahadviselésre képezte ki a CIA az ukrán haderőt. A vidéki területeken az utakon haladó orosz menetoszlopokat oldalba lehet támadni. A második világháború idején is Ukrajna területén erős volt a partizánháború.
Az ukránok az üss és fuss elvét fogják követni, az pedig fájni fog az oroszoknak. Én szerintem is orosz győzelem lesz, de meglepne, ha 2 hét alatt ellenőrzés alá tudnák vonni az országot.
Ha rakéták ezreivel szét lő egy várost, akkor a romok pont a védőket fogják segíteni. Monte Cassino meg van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!