Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerinted hogy fog végződni...

Szerinted hogy fog végződni az ukrán-orosz háború?

Figyelt kérdés

2022. febr. 27. 12:28
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
84%
10: láttam én már hentes sebészt is :)
2022. febr. 27. 13:07
 22/43 anonim ***** válasza:
65%

20.

Amely képek egy részéről kiderül, hogy más háborúkból emelték át, vagy - ezen szétröhögtem magam - számítógépes játékokból lett átvéve némelyik "rakétázás" vagy "robbanás". Nevetséges.

Az pedig nem meglepő, hogy először a fos, régi fegyvereket vetik be. Én is ezt tenném. Egyrészt hátha elég lesz az is, másrészt legalább kiürül a raktár a jobb cuccoknak, harmadrészt az ellenfél azt hiszi, hogy ez a maximum... és akkor bevetni a modern dolgokat.

Régen olvastam taktikákról és ez az ún. "saláta" taktika, amikor előreküldenek egy erősnek látszó, de valóban erőtlen csapatot és amíg azzal foglalkozik az ellenfél - felsorakozik hátul a komolyabb haderő és a már szétzilált ellenfél ellen könnyedén nyernek.

Egy komolyabb rakétázást nem élne túl Kijev. És van annyi régi rocket, hogy porig rombolhassák. Csak nem akarják, mert az primitív volna.

2022. febr. 27. 13:08
 23/43 szántóvető ***** válasza:
92%

20-ezek szerint Putyin Elvtársnak fontosabb a hadifelszerelés mint a katonák élete.pedig a harci morál sem utolsó szempont.mi lesz ha akatonák már nem akarnak harcolni?bár most még nem vetették be az elitet,csak a fiatalabb tapasztalatlanabbakat.

[link]

2022. febr. 27. 13:13
 24/43 anonim ***** válasza:
72%

23.

Elég szar jövőkép az ukrán barátyainknak, ha a régi fegyveres, újonc egységek is elfoglaltak pár várost és országrészt.

Mi lesz, ha elindul a "Halálbrigád"? Sok esélyük nem marad.

2022. febr. 27. 13:16
 25/43 anonim ***** válasza:
87%

Te miről beszélsz? Eddig csak Melitopol esett el, Herszon, Mariupol, Harkiv, Ogyessza és Kijev is tartja magát.

2022. febr. 27. 13:23
 26/43 anonim ***** válasza:
24%

25.

Meg a két szélső oroszbarát megye, akik önként csatlakoztak, Csernobili atomerőmű és még ki tudja mennyi város, amiről nem kívánnak beszámolni a remek ukrán hírek, amelyek szerint saját áldozataik pár száz fő, az oroszoké meg több ezer. Seems legit.

A legfrisebb front-térképek alapján keleten és délen történik a legerősebb előrenyomulás. Azért az nem csak 1-2 városka volt.

2022. febr. 27. 13:26
 27/43 anonim ***** válasza:
84%

Nagy részük kisebb város, meg falvak. A szakadár megyéket meg szerintem felesleges már ebbe beleszámolni, sohasem lesznek már Ukrajna részei, még akkor sem, ha valahogy nyernek az ukránok. Az ukránok láthatóan nem vállalták a nyílt terepen történő csatát, nagyon okosan egyébként. A háború az utcai harcok során fog eldőlni. Az oroszok ripityára lőhetik a városokat, meg tolhatják a hibrid hadviselést, de a városi harcokban még mindig gyalogos osztagokat kell beküldeni tisztogatni, illetve a szűk utcákon könnyű célpontok lesznek a harckocsik. Egy molotovval bárki égő máglyát csinálhat az orosz járművekből. Emellett gerillahadviselésre képezte ki a CIA az ukrán haderőt. A vidéki területeken az utakon haladó orosz menetoszlopokat oldalba lehet támadni. A második világháború idején is Ukrajna területén erős volt a partizánháború.

Az ukránok az üss és fuss elvét fogják követni, az pedig fájni fog az oroszoknak. Én szerintem is orosz győzelem lesz, de meglepne, ha 2 hét alatt ellenőrzés alá tudnák vonni az országot.

2022. febr. 27. 13:43
 28/43 szántóvető ***** válasza:
83%
27-Putyin sem hülye.nem löveti le a katonáit mint Hitler Sztálingrádnál.van más megoldás is,rakéták ezrei ha szükséges..
2022. febr. 27. 14:18
 29/43 szántóvető ***** válasza:
76%
úgy értem hogy nem küldi őket vágóhídra.
2022. febr. 27. 14:19
 30/43 anonim ***** válasza:
16%

Ha rakéták ezreivel szét lő egy várost, akkor a romok pont a védőket fogják segíteni. Monte Cassino meg van?

2022. febr. 27. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!