Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Milyen a háború?

Milyen a háború?

Figyelt kérdés
Milyen hatással van a háború a civilekre? Most arra gondolok hogy mennek az oroszok és ha civilt látnak azt is lelövik vagy a civilek csak véletlen áldozatok a robbantások következtében? Illetve ennyi katona hogyan eszik? Gondolom az ukránoknál ilyenkor fosztogatják a boltokat is nem? Arról lehet tudni hogy az ukrán állampolgárok ilyenkor mennyire indulnak be hogy más házából menekitsenek meg dolgokat?

2022. febr. 26. 06:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem itt lenne az ideje, hogy belépj te is az internetbe! Milyen kérdés ez, amikor minden ezzel van tele?
2022. febr. 26. 06:46
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

Te hány éves vagy?

A katonák _csak úgy_ nem ölnek civileket.

Van ellátmányuk amit visznek magukkal, és azt eszik, durva mi?

2022. febr. 26. 06:50
 3/11 Fsms ***** válasza:
67%

Tragikus. Mivel az ukránok utalják az oroszokat még, ha nyernek is az oroszok folyamatosak lesznek ellenük a szabotázs akciók.

Sajnos minden háború vele járója a civilekkel a kegyetlenkedés, nem erőszak etc.

Az oroszok egyébként is állatok gondolj a második világháború után Magyaroszágon elkövetett tömeges nemi erőszakra, fosztogatásra, etc.

Sajnos szerintem itt sem lesz másként.

2022. febr. 26. 07:02
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

“oroszok egyébként is állatok gondolj a második világháború után Magyaroszágon elkövetett tömeges nemi erőszakra, fosztogatásra, etc.

Sajnos szerintem itt sem lesz másként.”

Höhhhh te nem vagy normális!

A második világháborús a nyakig háborús bűnös orosz hadsereget összekeverni ezekkel az oroszokkal nem sok agysejtre vall. Ez néhány rohadék pszichopata gazember akciója amit most látunk. A mostani megszálló orosz katonákat leköpik a civilek és elküldik melegebb éghajlatra, ilyet a második világháborúban el tudtál volna képzelni?

2022. febr. 26. 18:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Harmadik, ne legyél már idi9ta, légyszíves. Egy mai orosz katona semmivel nem jobb vagy rosszabb mint egy mai ukrán vagy magyar vagy bármilyen nemzetiségű katona.
2022. febr. 26. 21:41
 6/11 Fsms ***** válasza:

#4 szerintem neked nincs meg a realitás érzéked.

A nemi erőszak, deportálás beindult.

[link]

2022. márc. 31. 06:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Jajj hagyjuk már!!! Én is olvastam, de a Kígyó-sziget védőinek feltámadása óta én ezeknek nem hiszek el semmit Ukrajnáról! Amikor megnyitottam, már sejtettem, hogy valaki ezt a szart fogja belinkelni. Nem kell mindig mindent első kézből elhinni! Rengeteg a dezinformáció!!!

Legyen videó róla!! Én videókat nézek, ahol orosz katonák a levegőbe lőnek és nemhogy nem hátrálnak meg a civilek, de odamennek és le is köpik a katonákat!! Na ehhez mit szólsz???

2022. márc. 31. 11:43
 8/11 Fsms ***** válasza:

#7 majd levideózzák az orosz katonák, ahogy civileket ölnek erőszakoltak meg.

Ettől függetlenül képek már elérhetőek, sajnos.

[link]

Nagyon szomorú, hogy átmosott agyú fideszes/ Putyin barátként így viselkedsz.

2022. ápr. 3. 17:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Utálom putyint és orbánt, mint a szart, nem tudom mit írogatsz

Annyit írtam, hogy nem kell mindent elsőkézből elhinni!!

2022. ápr. 4. 07:27
 10/11 Fsms ***** válasza:
Most már megvannak a bizonyítékok. Szerintem nézz rá.
2022. ápr. 6. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!