Milyen a háború?
Te hány éves vagy?
A katonák _csak úgy_ nem ölnek civileket.
Van ellátmányuk amit visznek magukkal, és azt eszik, durva mi?
Tragikus. Mivel az ukránok utalják az oroszokat még, ha nyernek is az oroszok folyamatosak lesznek ellenük a szabotázs akciók.
Sajnos minden háború vele járója a civilekkel a kegyetlenkedés, nem erőszak etc.
Az oroszok egyébként is állatok gondolj a második világháború után Magyaroszágon elkövetett tömeges nemi erőszakra, fosztogatásra, etc.
Sajnos szerintem itt sem lesz másként.
“oroszok egyébként is állatok gondolj a második világháború után Magyaroszágon elkövetett tömeges nemi erőszakra, fosztogatásra, etc.
Sajnos szerintem itt sem lesz másként.”
Höhhhh te nem vagy normális!
A második világháborús a nyakig háborús bűnös orosz hadsereget összekeverni ezekkel az oroszokkal nem sok agysejtre vall. Ez néhány rohadék pszichopata gazember akciója amit most látunk. A mostani megszálló orosz katonákat leköpik a civilek és elküldik melegebb éghajlatra, ilyet a második világháborúban el tudtál volna képzelni?
Jajj hagyjuk már!!! Én is olvastam, de a Kígyó-sziget védőinek feltámadása óta én ezeknek nem hiszek el semmit Ukrajnáról! Amikor megnyitottam, már sejtettem, hogy valaki ezt a szart fogja belinkelni. Nem kell mindig mindent első kézből elhinni! Rengeteg a dezinformáció!!!
Legyen videó róla!! Én videókat nézek, ahol orosz katonák a levegőbe lőnek és nemhogy nem hátrálnak meg a civilek, de odamennek és le is köpik a katonákat!! Na ehhez mit szólsz???
#7 majd levideózzák az orosz katonák, ahogy civileket ölnek erőszakoltak meg.
Ettől függetlenül képek már elérhetőek, sajnos.
Nagyon szomorú, hogy átmosott agyú fideszes/ Putyin barátként így viselkedsz.
Utálom putyint és orbánt, mint a szart, nem tudom mit írogatsz
Annyit írtam, hogy nem kell mindent elsőkézből elhinni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!