Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért védik ilyen sokan az...

Miért védik ilyen sokan az ukránokat?

Figyelt kérdés

Két év 2019-ben amikor az ukrán képviselő azt találta mondani, hogy hadseregük pár óra alatt a Balatonnál (Magyarországon) lenne, vagy amikor a Kárpátalján élő Magyarokat lehetetlenítenek el a nyelvtörvénnyel és különböző szankciókkal, akkor valahogy hányingerem van attól, hogy magyar emberek ukrán zászlókat raknak ki.

Én egyedül a Kárpátalján élő Magyarokért aggódom és csak őket sajnálom és bízom benne, hogy megusszak épségben.

Az hogy mi lesz az ukránokal semennyire nem érdekel és meghatni még annyira se tud

Bizonyos állatfajra hasonlít az a nemzet de nem írom le melyikre mert nem túl szép

2022. febr. 26. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Lehet, hogy azért, mert azért most mégis csak ők a védekező fél ebben a háborúban. Sok olyan ember is szenvedhet veszteséget most, akik személy szerint sosem bántottak magyarokat vagy másokat.
2022. febr. 26. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Ennyi erővel ha Oroszország megtámadja Magyarországot a NATO ne védjen meg bennünket, mert Orbán folyton szidta Brüsszelt vagy Bayer Zsoltika kb minden nyugati népet kritizál. Emiatt ártatlan magyarok halnak meg, veszítjük el az országot.

Ja és ez csak egy példa, valószínűleg nem kerül erre sor, csak gondolj bele.

2022. febr. 26. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Nekünk igazából nem az Ukrán néppel van bajunk, hanem az ukrán vezetéssel akik például ilyeneket mondtak és 10000+ oroszt ölettek meg az elmúlt években Donyeck és Luhanszk tartományokban. Én is észrevettem, hogy azok akik az elöbbiekért nem szóltak, nem tüntettek sem a népirtásért, sem a nyelvtörvények ellen, most bőszen védik az ukránokat.
2022. febr. 26. 18:12
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom ki hogyan van vele de ha a gyengébbet bántja az erős akkor én segítek a gyengébbnek.
2022. febr. 26. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Pontosan mikor olettek meg több tízezer oroszt az ukránok?.

Az ilyesmit nem csak állítani kell, hanek igazolni is, persze lehet, hogy a 21. Században csak az oroszok tudták meg ezt.

2022. febr. 26. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:

"Az ilyesmit nem csak állítani kell, hanek igazolni is, persze lehet, hogy a 21. Században csak az oroszok tudták meg ezt."

A gond csak ott van, hogy ezt nem oroszok állították hanem az ukránok. Putin meg adott nekik egy lehetőséget hogy bizonyítsák mennyi oroszt tudnak megölni. :)

2022. febr. 26. 18:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Linkelj márt be bármilyen bizonyítékot amiben az ukránok azt állítják hogy több tízezer oroszt megöltek. Ja, ilyen nem létezik?
2022. febr. 26. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!