Miért vannak ennyire az oroszok ellen? Ennyire nincsenek
tisztában a dolgokkal az emberek?
Figyelt kérdés
Putyin konkrétan szíveséget tesz /tett mindenkinek!
Megelőzte a III. világháborút.
Ukránok szándéka az volt, hogy belépnek a NATO-ban megkapják a modern korszerű fegyvereket nem kis mennyiségben és utána hadd szóljon katonai úton megpróbálják vissza szerzni Krímet.
Amit nyilván Oroszország nem hagyott volna így szépen kitört volna egy nagy háború NATO - Oroszország között
Ukrajna játszotta a nagy legényt rángatta az alvó oroszlán bajszát most felköltötték álmából hát viseljék.
Ráadásul Putyin figyelmeztetett előre de nem hitték el
2022. febr. 26. 16:35
2/21 anonim válasza:
Gondolom láttad te is azt a videót. 🤣😂☝️☝️ Ha ennek hiszel, akkor mást nem is vártam az agyatlanoktól.
De ott bukik a dolog, hogy Ukrajna szuverén területe a krím. Vagyis a háborút az oroszok kezdték 2014-ben.
3/21 anonim válasza:
Jól látod kérdező.
4/21 anonim válasza:
A birkák még követelik is a szankciókat, nem érdekli őket hogy Magyarország teljesen össze fog omlani az orosz gáz nélkül, füteni se lesz miből, majd az amerikai felbújtótól lehet 10x áron venni a gázt. De ezek agymosott birkák agyuk nincs
2022. febr. 26. 16:39
5/21 anonim válasza:
Hitler is csak a másodikat akarta megelőzni?
Engedni kellett volna neki mindent és nem lett volna világégés?
A fenti logikával legalábbis.
2022. febr. 26. 16:41
6/21 anonim válasza:
Mért vannak ennyien akik még mindig az orosz propagandát tolják? :D
7/21 anonim válasza:
Nem tudom, én nem állok senkinek a pártján, de a nyugati hatalmak egyre undorítóbban viselkednek. Engem a sportszövetségek húztak fel nagyon. A sportnak politika mentesnek kellene lennie, én legalábbis így gondolom. Erre rengeteg helyen akadályozzák orosz sportolók indítását, orosz versenyek megrendezését. Tehetségek karrierjét döntik romokba szándékosan csak azért, mert éppen ők is oroszok. Undorító amit a sportban művelnek, aminek már semmi köze a sportoláshoz és az elért eredményekhez, csak a politikáról szól az egész...
8/21 anonim válasza:
Csak az ellenzékiek ugrálnak.
2022. febr. 26. 16:51
9/21 anonim válasza:
Mert a média azok kezében van, akik nagyon szeretnék megkaparintani maguknak Oroszországot.
2022. febr. 26. 16:54
10/21 anonim válasza:
Nem az orosz ellen vannak az emberek, hanem a pszichopata diktátorok ellen akik erőszakkal akarják érvényesíteni akaratukat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!