Szerintetek ez az ukrán háborusdi,kiterjedhet ránk? Tehát meg eshet hogy magyar katonákat is küldenek? Azok ugye zsoldosok,és nem átlag emberek!?
Arra értem hogy ilyen nem fordulhat elő,hogy magyar állampolgárokat visznek golyófogónak e 2 idióta ország cirkuszára.
Holott semmi közünk hozzá
Részben igazad van,de mi fiatalok annó a szabadságunk kiváltásáért választottuk meg ezt az embert.
Igaz nem túl jó irányba orientálódott,valamint az évek el szaladtak.Le váltották stb.
De egy háborúnak sosincs nyertese.A házam alatt komolyabb,hosszabb pince rész van.
Amint a magyar rendészek be próbálkoznak elvinni golyó fogónak,kivétel nélkül a söretessemmel agyon lövöm öket!
Valamint mikor ide költöztünk,egy volt üllepítő akna felöli bejáratot is készítettem .
Elég szépen ki lehetetett szippantatni,házam szenyvize pedig az utcai csőre megy már!
A ház alá a pince részbe csak is innét lehet be jutni.
Nem is tudom el képzelni milyen lehet ez hogy gyüjtenék a férfiakat ...
Falun lakunk,rengeteg élelmünk van az nem lehet akadály,viszont ha itt valami állapot be üt azonnal nagyobb menyiség után kell menni :(
Hosszú távon ez kevés lesz...
"Sajnos nem nézek híreket.
Netem van -tv-m nincs,nem is lesz,reklám és politika mentes életet folytatunk a párommal"
Itt a baj. Ha kicsit tajekozodnal, nem beszelnel ilyen hulyesegeket.
Nem fog. Ukrajna fuggetlen.
Nekunk semmi dolgunk beleavatkozni
15/15 brutál.
Szerintem eltalálná egy tévedt rakéta a szarkofágot a fél bolygónak annyi lenne.
:(
#16 mi abban a brutál? Teljesen érthető jelenség.
Azért szerencsére már nem ott tartunk,hogy rakéták csak úgy eltévedjenek. Senkinek nem lenne érdeke. Azért(is) őrzik az Oroszok,mert az a mai napig egy fontos elektromos hálózati elosztópont, Ukrajna 1/3át le lehet áramtalanítani ott Kijevet is beleértve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!