Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi értelme atommal fenyegetőzn...

Mi értelme atommal fenyegetőzni ha tudják úgysem használják?

Figyelt kérdés

Megy ugye az oda-vissza, hogy oroszoknak is van atom erre nato-ból is valamelyik politikus beszólt, hogy hát náluk is vannak országok akiknek vannak.

De most ennek kb mi értelme, mikor tudják, hogy használni úgy sem fogják, mert akkor ténylegesen eljuthatnak oda, hogy nem sok minden marad amiért egyáltalán harcolhatnának.

2022. febr. 25. 03:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinél fegyver van az előbb utóbb használva is lesz.
2022. febr. 25. 07:41
 12/27 anonim ***** válasza:
70%

"Közel 80 éve léteznek. Azóta volt pár háború, egy esetben sem merték használni őket."

Hirosima meg Nagaszaki megvan?

2022. febr. 25. 19:23
 13/27 A kérdező kommentje:
Logikus, hogy úgy értettem, hogy az utána elkövetkező időszakban....
2022. febr. 25. 19:24
 14/27 anonim ***** válasza:
31%
Nem logikus.
2022. febr. 25. 19:26
 15/27 A kérdező kommentje:
De logikus, tekintve, hogy ennek az oda-vissza fenyegetőzésnek amit a kérdésben feltettem, úgy van értelme, ha már több atomhatalom van, a két város bombázásakor, pedig még csak USA-nak volt atomfegyvere....
2022. febr. 25. 19:28
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Talán pont ez volt a baj, hogy az EU politikusai éppen ezt gondolták, hogy atomhatalom ugyan Oroszország, de nem számít, úgysem fogja használni.

Korszerűek a repülőik, a hasrckocsijaik, de úgysem használják, lehet őket sarokba szorítani, rájuk lehet nyomulni, úgysem mernek háborúzni.

Hát nem egészen, mert mernek, ahogy észreveszem.

Fordítva kell ezt felfogni, a katonai erő az fenyegetés mindenképpen, az atomfegyverek meg különösen.

Most egyből elkussoltak, ha a NATO csatlakozás szóba kerül és senki nem olyan vakmerő, hogy konkrét katonai segítséget nyújtson Ukrajnának, mert egyből eszébe jutott mindenkinek, hogy Oroszország atomhatalom és nem abból kell kiindulni, hogy úgysem merik bevetni, hanem abból, hogy hátha merik, akkor mi van?

2022. febr. 25. 20:01
 17/27 anonim ***** válasza:
57%
Hiába csűröd csavarod, nem, nem logikus.
2022. febr. 25. 20:02
 18/27 anonim ***** válasza:
67%
A háború sosem logikus...
2022. febr. 25. 20:03
 19/27 anonim ***** válasza:
16%
A mai kijelentés után szerintem igenis fogja használni. Én már csak számolom a napokat. Itt béke már nem lesz. Ez már caak rosszabbodik. Csak idő kérdése hogy mikor veszi kezdetét és ki dobja be előszőr. Ez miatt a cirkusz miatt fog megsemmisülni a világ, hihetetlen.... Bár ne lenne igazam. Én nagyon félek.
2022. febr. 27. 16:46
 20/27 anonim ***** válasza:
66%
Ja én is számolom a napokat csak nem tudom honnan kezdjem.10000-től visszafelé vagy ez túl optimista lenne..?
2022. febr. 27. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!