Szerintetek mi az orosz hadsereg stratégiai terve Ukrajnában?
Légierő és légvédelmi és az ukrán flottát állítólag már megsemmisítették hajnalban.
És 3 irányból nyomulnak be
De csak donbaszt veszik vissza vagy körbe veszik a nagyobb ukrán városokat
Vagy totálisan mindent elfoglalnak majd szerintetek?
Ha másutt nem, a youtubon találsz komoly elemzéseket arról, hogy miképp szállnák meg a SZABAD ÉS FÜGGETLEN Uktrajnát ezek a rohadék orosz patkányok.
Természetesen azt mindenki tudta, hogy a légicsapás és az intenzív rakétázás az első lépés.
Persze utána oda is kell menniük az oroszoknak. És ebbe sokan bele fognak pusztulni. Orosz részről mindenképp.
Kelet Ukrajna felől Fehéroroszország felől és a krim felől támadnak elvileg .
Ukránokban érzem a harci kedvet ahogy nyilván oroszokban is
Több generáció óta csak kisebb konfliktusban vagy gerilla harcban volt részük de az orosz hadsereg inkább a nagy nyílt háborúra való.
Akkor sem írnám meg az orosz hadsereg stratégiai, vagy taktikai tervét, ha én lennék annak a seregnek főparancsnoka.
Nem én vagyok és találgatni nem szeretek.
Ukranoknak szerintem a nagyobb városokban lehet esélyük sok panceltorovel és Aknaval Harkov és Kijev talán egy jodarabig védhető
Nyugat Ukrajnába meg talán nem jönnek
Azért a nyugaton is rendesen megfenyegete Putyin hogy ha bármi módon be mernek avatkozni akkor "olyan következményei lesznek mint a történelemben sose"
Ez a hidrogén bombákra utal szerintem.
De pl a fegyver küldés meg belépés szerintetek vagy már az se?
Elvileg egy légi deszant művelet van kyev mellet közben közeledik feléjük Fehéroroszország felől egy páncélos csapat
Plusz a krimbol szépen elfoglaljak dél Ukrajnát itt kicsi az ellenállás
És gyorsan nyomulnak.
+ harkovig eljutott egy belgorodbol induló csoport valószínű csak korbezarjak a várost mer túlságosan nagy
+ a szakadár seregek is támadnak de ott meg kicsi az előrehaladás
Nemtudom ennyiből ki e lehet találni mi a cél?
És a haditerv?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!