Világháború?
Olvasom: "A Pentagon tervei szerint 800 amerikai katonát vezényelnek a Baltikumba Olaszországból, 20 AH-64-es helikoptert Németországból, illetve még 12 AH-64-es harci helikoptert Lengyelországba Görögországból.
Emellett még 8 F-35-ös vadászgépet csoportosítanak át Németországból a NATO keleti szárnyára."
Gondolom, ezek az eszközök munkába is fognak lépni. Akkor viszont már USA (NATO) - Oroszország+csatlósai háború van.
Magyarország is mozgósított.
Mindez a rejtőzködő krőzusok tervei szerint...
Igen az orosz-kina duo valóban erős,de bőven nincsenek 1hullámhosszon mindenben.
Nyilván elitélni nem fogja ruszkikat,mert ugyan ezt akarja taivannal.
50
Na ez aztán k.rvára releváns infó, neked van ismerősöd Amerikából... Édes istenem...
Én viszont jártam pár Nyugat Európai országban, nem mint átutazó, hanem éltem is ott, és k.rvára nem téma ez amit te most itt előadsz. Elfogadóbb nemzetek, de ez nem azt jelenti, hogy a gyerekeknek azt oktatják, hogy ha b.zi vagy az mennyire oké és legyél b.zi:D Én nem is értem, néha jó lenne ha nem csak szatyorban élnétek, mert rohadt káros, össze-vissza toljátok a baromságot!
Olvasom a portfolio.hu-n: "Biden ígéretet tett arra, hogy korlátozni fogják a gáz- és olajárak emelkedését."
Viktor kérheti a szerzői jogdíj megfizetését. (Sic)
"AZ ELNÖK (Zelenszkij) FIGYELMEZTETETT, HOGY OROSZ SZABOTŐRÖK HATOLTAK BE KIJEVBE.
Arra kérte a lakosságot, hogy legyenek nagyon figyelmesek, és tartsák be a kijárási tilalmat. Hozzátette, ő a kormányzati negyedben marad mindenkivel, akire az állam működtetéséhez szükség van.
Zelenszkij elmondta, az oroszok őt jelölték ki első számú célpontnak, a családját a másodiknak.
Hozzátette, ma megkérdezte a 27 európai vezetőt, vajon Ukrajna csatlakozhat-e a NATO-hoz.
Mindenki fél, nem válaszolnak – mondta."
Ez a kérdés - ami egyébként ütközik a NATO szabályzatával, miszerint háborúban álló országot nem lehet felvenni - egyenértékű az én kérdésemmel: Világháború?
Egyelőre nem válaszoltak a NATO tagállamok vezetői.
portfolio.hu: "Drámai kijelentés Zelenszkijtől: a NATO-tagok félnek, Ukrajna magára maradt a harcban"
Ez a Zelenszkij vagy naiv, vagy becsapták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!