Világháború?
Olvasom: "A Pentagon tervei szerint 800 amerikai katonát vezényelnek a Baltikumba Olaszországból, 20 AH-64-es helikoptert Németországból, illetve még 12 AH-64-es harci helikoptert Lengyelországba Görögországból.
Emellett még 8 F-35-ös vadászgépet csoportosítanak át Németországból a NATO keleti szárnyára."
Gondolom, ezek az eszközök munkába is fognak lépni. Akkor viszont már USA (NATO) - Oroszország+csatlósai háború van.
Magyarország is mozgósított.
Mindez a rejtőzködő krőzusok tervei szerint...
Úgy látom, kimaradt egy választási lehetőség a szavazásnál:
- Nem szeretném, de igen
"Nekem az a szabadság sem kell, ahol a gyerekem agyát mossák 4-5 éves korától meg népszerűsítik a nemváltást, homoszexualitást meg ahol már 24 db nem van kitalálva."
:DDDDDD Na itt jött el az a pont, hogy realizáltam, hogy súlytalan a véleményed mint egy marék halott lepkének.
Értem, hogy a kormánypropaganda ezt mondja, de attól ez még nem így van.
Rendszeresen járok Nyugat-Európába, sehol nincs ilyen amiről te beszélsz.
Az legutolsó vicces történet amit hallottam, hogy "nyugaton 4 éves kortól hormonkezelhetnek szülői beleegyezés nélkül", majd amikor kértem a forrást, akkor a kérdező bedobott három cikket, amiben arról volt szó, hogy a "gyerek eldöntheti, hogy melyik wc-t használja az iskolában". És ebből azt fordította az origó és a mandiner, hogy gyerekeket hormonkezelnek. És szó és kutatás nélkül, az olvasók 99%-a elhitte.
Írni méretes sorokat tudtok, de kritikusan gondolkodni, utána járni dolognak na az iszonyú távol áll tőletek.
_______
Egyébként kedves kérdező, jól látod, Magyarországon születtem, magyar állampolgár vagyok, de 0 nemzeti öntudatom van, ugyanis ez az alja gci generáció, a mai nyugdíjasok és a kormány teljesen törölték belőlem.
ADHD-s vagyok, de a teljes oktatásom alatt senkitől nem kaptam segítséget, legfeljebb közönyt és megvetést. A középiskolában én voltam az első olyan kísérleti osztály, ahova az Orbán-kormány betört, és hozta a szándékos szivatásokat. Kiégett tanárok, akiktől elvették a nevelés erejét, 35 fős osztályok, használhatatlan tanmenet és tankkönyvek, még a wc papírt és a krétát is mi vettük.
Ki is vetett magából a rendszer, nem tudtam befejezni az iskolát.
Szüleim elváltak, elhanyagoltak, a szociális háló annyiból ált, hogy egyszer egy 22 éves végzős hallgató pszichológus meghallgatott egy órában.
Senki nem volt ott a szociális hálóból, hogy segítsen.
Ott álltam 15 évesen, egyedül, feketén mosogattam és az országom, a kormányom az állítólagos hazám semmit nem tett azért, hogy ilyen ne történhessen (nem csak velem, bárkivel).
Erömön felül feljutottam, most van egy jól fizető munkám, egy vagyont beleöltem a traumákba amit átéltem és megelőzhető lett volna megfelelő szociális hálóval, és most is az átlagnál 3x annyi adót öntök a közösbe, hogy legyen mit ennie annak a krva nyugdíjasnak, mert ugye az előző kormány meg ellopta a megtakarításait, és ahelyett, hogy hálás lenne érte, én vagyok az abb*rált rohad*k naplopó libernyák, aki át akarja varázsolni a f*ttyú unokáját bzinak.
Úgyhogy, jól látod, nem tartom magamat magyarnak, nincs hazám, remélem majd egyszer találok egyet magamnak, de abban a percben, hogy itt forró lesz a talaj én leszek az első aki kitörli a s*ggét a behívóval és a repülőről nézi ahogy lenapalmozzák ezt az egész sz*rt.
Közben Mészáros Lőrinc felkerül a világ leggazdagabb embereinek a listájára úgy, hogy két értelmes mondatot nem tud összerakni. És ehhez még tapsikoltok is, ti állítólagos "magyarok".
Csak az őseinket és a régi nemzeti nagyjainkat sajnálom, hogy ide süllyedtünk, Kossuth meg forog a sírjában.
Nem. Ez csak pufoggtatás,hogy lássák a ruszkik,hogy mi a szitu a másik határon.
Sokszor vizionáltam én is vilagháborút de sosem lett az. Most sem lesz.
Oroszoknak kik a csatlósai akik beválalják gazdasaguk rombadöntését?
A szankciókból ők is kap6nak.
A bellaruszok pontosabban csak a kormányuk,de ha beüt a kaka akkor lehet, hogy elkergetik őket a pitsába. Ahogy akarták már...csak belettek fenyitve. De ott sem hülye mindenki.
A rejtőzködő krőzusok ha akarnának egy valodi világ haborút akkor nem a világ politikában jelentéktelen ukrajnát piszkálnák.
#44: Kedves válaszoló, ha ismernél, tudnád, minden hátrányos helyzetűvel egyet érzek. Nem írok ide semmit, mert dicsekvésnek tűnne. Ha ismernél, rögtön tudnád, hogy van bennünk valami közös: hátulról indultunk.
A Te eseted is azt mutatja: a háttér alapos ismerete nélkül hibás megítélésre juthatunk.
Örülök, hogy sikerült saját erődből felülemelkedned, felemelkedned. Kívánok az életedhez további sikereket!
44-es válaszoló, nem súlytalan a véleményem, mert van ismerősöm USA-ban és ott durván megy az agymosás, a rajzfilmekben megjelenik a homoszexualitás, transznemű karakterek, minden műsorban van valami meleg dolog.
Nekem nem a melegekkel van bajom, hanem, hogy ezt nézetik a gyerekkel meg, hogy az óvodában, iskolában is ezt nyomják nekik. Hadd döntse már el az a gyerek, hogy mit akar, ha elég idős lesz, hogy tudja már, hogy mit akar minek a szájába nyomni már már államilag szervezetten?
Nyugat-Európában pedig egyre inkább ez van, bár a Fideszes médiumok felfújják valamennyire.
Én csak azt mondom, hogy ez téboly, ráadásul ez a legnagyobb kínjuk, hogy új nemeket találnak ki, meg propagálják ezeket a dolgkat, miközben emberek éheznek és élnek nyomorban az USA-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!