Világháború?
Olvasom: "A Pentagon tervei szerint 800 amerikai katonát vezényelnek a Baltikumba Olaszországból, 20 AH-64-es helikoptert Németországból, illetve még 12 AH-64-es harci helikoptert Lengyelországba Görögországból.
Emellett még 8 F-35-ös vadászgépet csoportosítanak át Németországból a NATO keleti szárnyára."
Gondolom, ezek az eszközök munkába is fognak lépni. Akkor viszont már USA (NATO) - Oroszország+csatlósai háború van.
Magyarország is mozgósított.
Mindez a rejtőzködő krőzusok tervei szerint...
#26: Szerintem Moszkva nem Oroszország és az USA (NATO) közelségétől fél: "Lehetséges úszni Oroszországból Alaszkába?
A merész úszók az óceánon átjutottak. Philippe Croizon, egy négyszeres amputált és egy francia sportoló, körülbelül 80 perc alatt sikerült úszni Alaszkából Oroszországba."
hanem Moszkva és az ellenséges rakétaállások közelsége aggasztja. Oroszország szívesen lett volna határos az USA-val is, de a kubai válság az ismert módon végződött. ;)
Amúgy értem már, hogy miért ilyen alja g*ci buták a magyarok. Azt hittem, hogy csak az Orbán féle láthatatlan diktatúrára csorgatják a nyálukat, de mostmár értem, hogy a Putyin féle vitathatatlan diktatúrával is szimpatizálnak.
Basszameg menjetek oda, és szenvedjetek a gulágban, de nekünk ne hozzátok ide ezt a szart.
Ezt Amerika provokálta ki, amikor oda akarta telepíteni Ukrajnába a fegyvereit. Nem mentegetem az Oroszokat persze, mert ők sem szentek.
Magyarországnak ki kell maradnia az egészből vagy legalábbis a győztesek mellé kell állni a megfelelő pillanatban, ebből már jól kell kijönnünk, nem úgy mint a régebbi háborúkból.
Már hogyan provokálta volna ki Amerika? Miért kell mindenbe a háttérhatalmi hülyeségeket belelátni?
Értelmes felnőtt emberek vágynak a szabadságra.
Ezért akart Ukrajna a nyugat felé húzni.
Ukrajna szabad akaratából próbálkozik a NATO-nál és az EU-nál. Nem nagyhatalmak terjeszkednek, hanem szabad akartból belépnek a gittegyletbe.
És ez csípi ennek a beteg f*sznak a szemét, mert ez nem egyezik a diktatórikus elveivel. És ez generálja a feszültséget. És ezt keni Oroszország az USA-ra.
Nem tudom ki nyilatkozik olyanokat, hogy "mi vagyunk a legerősebb atomhatalom".
No, Világháború?
"A NATO csütörtökön közölte, hogy új elrettentő és védelmi lépéseket tesz, miután Oroszország inváziót indított Ukrajna ellen. Döntöttek egyebek mellett több mint 100 harci repülőgép fokozott készültségbe helyezéséről, és arról, hogy tovább növelik a csapatok jelenlétét a keleti szárnyon."
"amerikai csapatok haladnak a - román/ukrán - keleti határok felé. Azt nem tudni, hogy mi ezeknek a csapatoknak a célja." - szerintem gombát szednek...
Elrettentő? (Putyin nem fog elrettenni) és védelmi? (Kiket fog védeni? A románokat nem támadja senki. Az ukránokat csak Ukrajnában tudná védeni, de akkor már NATO-orosz háború van, amire a románok ráfizethetnek. )
Reményeim szerint, ha a NATO belép, Kína is belép.
Ez nem háttérhatalmi hülyeség, aki meg azt hiszi, hogy Amerika szabadságot hoz, annak ideje felébredni. Amerika rombol, pusztít és tönkretesz, beleszól abba amibe nem kellene.
Most meg elég nyilvánvaló, hogy a régi ellenséget, vagyis az oroszokat akarják mindenáron falhoz szorítani és nagyon közel vannak hozzá, de nem kell izgulni a Medve nem táncol vissza, hanem visszaüt.
Oroszországban meg nincs diktatúra, csak nem engednek meg minden hülyeséget, mert rájöttek arra, hogy, ha nagyon elengedik az embereket, akkor az csak bonyodalmakat szül, társadalmi konfliktusokhoz vezet.
Amerika erre nagyon jó példa: mindenféle szélsőséges csoportok működnek, tombol a rasszizmus, tombol a bűnözés, az erőszak, havonta szétlő valami gyökér egy iskolát.
AZ embereket fogni kell, nem elengedni, mert káosz lesz.
A szabadság meg nem létezik. Ukrajnába is ugyanúgy az emberek a nyugati tőkések rabszolgái, mint, ahogy hazánkban is azok. Összeszerelő üzemekben robotolhatsz, eheted a másodvonalas élelmiszert, amit a nyugati vállalatok tömnek beléd és amit neked gyártanak külön. Nem a semmiért van annyi vastagbélrákos itt sem és nem is az egészségügy az oka, hanem a szemét amit etetnek velünk.
Nekem az a szabadság sem kell, ahol a gyerekem agyát mossák 4-5 éves korától meg népszerűsítik a nemváltást, homoszexualitást meg ahol már 24 db nem van kitalálva.
Amerika egy korcs, gyenge valami és az EU is. Hasznot kell belőlük húzni, de nem kell velük egy hajóban evezni. Magyarországnak nem ártana kilépni és nem ártana, ha újabb "keleti" országok sem csatlakoznának az infantilis EU-ba.
Nem ismeretlen mozaikszó, csak arról beszélek, hogy csak annyiban kell melléjük állni, amennyiben nekünk jó, nem teljes mellszélességgel.
Ki kell őket használni.
#35: "Értelmes felnőtt emberek vágynak a szabadságra. Ezért akart Ukrajna a nyugat felé húzni." - Az ukránok húzzanak. Minél gyorsabban. Ukrajna üresen is jó Putyinnak.
Nem a - tudatlanul gondolt - szabadságvágyukkal van a baj, hanem a NATO által azonnal az ukrán-orosz határra telepítendő rakétasilókkal. Ha ez eddig nem jött le, az baj. Macron felvetette nekik, legyenek semlegesek, mint a svédek (vagy osztrákok). Ez nem illett a krőzusok tervébe, ezért meg sem vitatták. A krőzusok mindenáron harcoló oroszokat akartak látni. Ezért lehet látni a mosolyt most Biden arcán, hogy az első célt elérték. Nekem csak az a bajom a krőzusokkal, hogy túl közel hozzák a lakóhelyemhez a terveik hatásait. Magyarul ugyanaz a bajom, mint Putyinnak volt. Ezért rokonszenvezek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!