Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Milyen állapotban van a...

Milyen állapotban van a Honvédség?

Figyelt kérdés

Ezt a posztot elolvasva

( [link]

elszörnyülködtem az egyik kommenten:

[link]

"Volt alkalmam tiszti és tiszthelyettesi iskolába is járni, és - mégha alapvetően csapatnál is szolgáltam - oktattam is egy kis ideig hallgatókat (vezényelve voltam kiképzőnek).

Temérdek probléma van valóban a katonai felsőoktatással, de a tiszthelyettesképzéssel is. Nem kell itt emlegetni sem a Ludovikát, sem a Jutasi tiszthelyetteseket. Még a múlt rendszerbeli színvonalhoz, sőt, a 10 évvel ezelőtti színvonalhoz képest is szánalmasan béna a mostani képzés. És nem a pénz miatt."

Tényleg ilyen állapotok vannak a Honvédségnél ?

2010. szept. 11. 15:45
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Annak is örülnék ha katonák/volt katonák írnának néhány élményt, történetet hogy ők mit tapasztaltak milyen állapotok voltak akkor stb.
2010. szept. 11. 15:48
 2/13 anonim ***** válasza:
11%

Le a katonákkal!

Szeretkezz, ne háborúzz!

2010. szept. 11. 16:19
 3/13 anonim ***** válasza:
28%
A magyar Honvédség? Hát van három katona, két sisak meg egy pisztoly. Mindez privatizálva.
2010. szept. 11. 16:53
 4/13 anonim ***** válasza:
80%

Sziasztok!

Hát szerintem a Magyar Honvédség siralmas állapotban van humán téren és technikai téren egyaránt!

2010. szept. 11. 20:37
 5/13 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom az eddigi válaszolók közül ki katona jelenleg is? A sorkatonaság megszűnt!Fogjuk már fel!!! Azt már elb@szták! Mint ahogy jelenleg is elb@szták a pénzt a honvédségtől!!!

DE: Amíg nem tudunk konkrétumokat, addig ne nagyon írogassunk már baromságokat! Ne általánosítsunk!!!(ennyi erővel a világ is úgy sz@r ahogy van!!!) Vannak igazán jó katonák is, akik megállnák a helyüket ennél zordabb körülmények közt is!!!

2010. szept. 11. 21:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Na,én pont hogy konkrétumokat szeretnék olvasni
2010. szept. 12. 12:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
1996 -ban (!) "Kezét csókolom!" -ot köszöntem annak a "technikának" amivel a mai napig naponta dolgozni kényszerülök. Megnyugtató?
2010. szept. 13. 00:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Felszerelés hiány az van.,stb....

Egy volt szerződéses.

2010. szept. 13. 10:37
 9/13 anonim ***** válasza:
61%

Hát egyszerűen:SZAR!/Úgy mint az ország/

Szerinted milyen hont tudnának megvédeni?

2010. szept. 14. 22:15
 10/13 anonim ***** válasza:
33%
Hát az ilyen taplókét én se szívesen védeném!
2010. szept. 15. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!