Milyen állapotban van a Honvédség?
Ezt a posztot elolvasva
( [link]
elszörnyülködtem az egyik kommenten:
"Volt alkalmam tiszti és tiszthelyettesi iskolába is járni, és - mégha alapvetően csapatnál is szolgáltam - oktattam is egy kis ideig hallgatókat (vezényelve voltam kiképzőnek).
Temérdek probléma van valóban a katonai felsőoktatással, de a tiszthelyettesképzéssel is. Nem kell itt emlegetni sem a Ludovikát, sem a Jutasi tiszthelyetteseket. Még a múlt rendszerbeli színvonalhoz, sőt, a 10 évvel ezelőtti színvonalhoz képest is szánalmasan béna a mostani képzés. És nem a pénz miatt."
Tényleg ilyen állapotok vannak a Honvédségnél ?
Le a katonákkal!
Szeretkezz, ne háborúzz!
Sziasztok!
Hát szerintem a Magyar Honvédség siralmas állapotban van humán téren és technikai téren egyaránt!
Nem tudom az eddigi válaszolók közül ki katona jelenleg is? A sorkatonaság megszűnt!Fogjuk már fel!!! Azt már elb@szták! Mint ahogy jelenleg is elb@szták a pénzt a honvédségtől!!!
DE: Amíg nem tudunk konkrétumokat, addig ne nagyon írogassunk már baromságokat! Ne általánosítsunk!!!(ennyi erővel a világ is úgy sz@r ahogy van!!!) Vannak igazán jó katonák is, akik megállnák a helyüket ennél zordabb körülmények közt is!!!
Felszerelés hiány az van.,stb....
Egy volt szerződéses.
Hát egyszerűen:SZAR!/Úgy mint az ország/
Szerinted milyen hont tudnának megvédeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!