Igaz hogy az orosz haditechnika már fejlettebb az amcsinál?
Figyelt kérdés
Több oldalon ezt olvastam. Drábik mondta ezt a TV-be pl.2022. febr. 14. 08:58
11/17 anonim válasza:
Elektronikában pont nem brillíroznak az oroszok. Az elektronikai eszközeik tele vannak nyugati licenszes cuccokkal.
12/17 anonim válasza:
11-es Elektronikus eszközök semlegesítésében, radar és rádiótechnikában, mikrohullámú fegyverekben az oroszok fényévekkel fejlettebbek mint az amcsik.
13/17 anonim válasza:
Például melyik fejlettebb és miben? Mert én nem igen tudom milyen mikrohullámú fegyvere van a ruszkiknak amik bizonyítottan jobbak mint az amcsik
14/17 anonim válasza:
Kérdezd meg az amerikai hadihajó legénységét, amelyik tátott szájjal bámulta a Fekete-tengeren, hogy egy repülőgépre telepített és használt rádióelektronikai fegyver hatására, miért nem működtek a hajóra telepített fegyverrendszerek és lett szó szerint mozgásképtelen a seggük alatt a hajó! Kb. innen datálható, hogy a hasonló küldetések nem "csak egy jó buli" kategóriát képviselnek az amerikai haditengerészetnél.
15/17 anonim válasza:
Megkérdezem . Melyik hadihajó volt ez pontosan ? :D
16/17 anonim válasza:
Járj utána! Te kételkedsz mások álláspontjában, ismereteiben, - nem én! -Akiket ugráltathatsz és hülyének nézhetsz, azok ott élnek veled egy háztartásban!
17/17 anonim válasza:
Nyugi van bástya majd én segítek mert az urak már csak ilyenek.
A USS Donald Cook hadihajóról van szó 2014-ben. Egyébként ez nem úgy dolog mindenki használ már ilyet. Az Amerikaiak is rendszeresen használják az orosz technika ellen csak kicsibe. Izrael rendre csinálja ki vele az Iráni védelmi rendszereket. Csak ez nem 15 perces hírnevet mint a USS Donald Cook meg az X faktor énekesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!