Férfiak. Ha be akarnának sorozni titeket, mennétek, vagy gyors kereket oldanátok?
Mégis hova oldanánk kereket??
Hadiállapotban nem lehet csak úgy jobbra balra flangálni, ide oda utazgatni, a környező országok meg nem igen fogadnának be több százezer menekültet, akiket majd el kell, hogy tartsanak.
#32: Ukrajnában bármelyik pillanatban lehetne háború, mégis el lehet még hagyni az országot.
Én hadköteles korú férfi vagyok, és egy másodpercig sem lenne opció, hogy menjek, ha hívnak. Ha oda jutunk, akkor családdal együtt mennénk az első biztonságos országig. Ha netalán tényleg nem lehet hivatalosan elhagyni az országot, akkor megpróbálnánk valamelyik zöldhatáron átsurranni. Ha ez sem lehetséges, akkor az országon belül elbújnék. Akinek csak egy csöpp kis esze van, az ugyanezt tenné... semmi értelme sincs meghalni a tolvaj, hazug politikusokért.
Az elemzőket hallgatva "pusztán" annyira lenne szükség a helyzet békés rendezéséhez, hogy az ukránok ( kormány és ukrán többségű népesség) betartják azt a megállapodást, amit évekkel ezelőtt kötöttek az oroszokkal, "minszki egyezmény" néven.
Miután az ukránoknak azóta sem akaródzik vállalt kötelezettségeiket betartani, az oroszoknak nem marad más választás, mint rákényszeríteni az ukránokat a szerződésben vállaltak teljesítésére.
Én nem szívesen harcolnék senkveil, annak következményeként, hogy Ukrajna szerződésszegének következményeit elszenvedjem.
Kedves 35 ös
ŐŐŐŐŐ
Tehát azt mondod az oroszok nem tartják be a szerződést és ezért az ukránok a "szemetek"?
Budapesti memorandum? 1994. december 5 ?
Dereng valami? Nem? kicsit akkor olvass utána.
Orosz föderáció a szerződésszegő agresszor.
27: Szóval azt mondod volt '94-ben egy szerződés, amiben foglalt kötelezettséget az oroszok nem teljesítettek.
A politikai elemzők, akik töviről hegyire ismerik a minszki egyezményt is, - amely néhány éve jött létre Ukrajna és Ororszország között - azt mondják, Ukrajna nem teljesíti a vállaltakat, ami a két vitatott hovatartozású kelet-ukrajnai területeket illeti.
Nem lep meg, hogy Kelet-Európában csak a fegyverek meggyőző erejét ismerik, a megállapodások szellemiségét magasról lesz.rják. Oda-vissza.
Én és családtagjaim nem szeretném, hogy a legkisebb mértékben is belekeveredjünk a közöttük kialakult konfliktusba, etikátlan kulturális viszonyaikba.
@ 30: a hódítás fogalmába eddig nem tartozott még bele, hogy egy nemzet a saját népük szabadságának, önrendelkezésének helyreállítása, a határon kívül rekedt honfitársaik által érzékelt elnyomás megszüntetése érdekében bevonul az érintett területre.
Én nem tudom igazuk van-e, de a donyecki, luhanszki régiókban élő orosz nemzetiségű emberek határozottan így tapasztalják.
Európa államai mindenesetre semmiképp se avatkozzanak be fegyveresen ennek a kultúrkörnek a vitájába. LEgfeljebb párnákat küldjünk, ahogy a bokszoló uriember felvetette ennek elvi lehetőségét Kievben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!