Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak szoktak csak úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak szoktak csak úgy flörtölni anélkül, hogy ennél tovább akarnának lépni?

Figyelt kérdés
Van egy férfi már párszor flörtölt velem, de ennél sokkal több nem történik. Szemezés, kis bók, de ennyi..
2018. júl. 21. 12:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, ahogy a nők is.
2018. júl. 21. 12:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Naná, így már volt , hogy ajándékba kaptam a 3. gombóc fagyit
2018. júl. 21. 13:02
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Mert nem akar toled semmit, egyszeruen csak ezt szokta meg, hogy a nokkel igy kell viselkedni.
2018. júl. 21. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Van, elég gyakran. Ezért nem kellene párkapcsolatban ennyire nagy feneket keríteni neki. Van amikor csak a közérzetnek tesz jót és egyáltalán nem az a cél, hogy na az a nő aztán ágyba legyen cibálva bármi áron.
2018. júl. 21. 13:09
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
#4 Azért tartanak sokan attól, amit írsz, hogy a flörtölés közérzetjavító, imponáló, hogy egy nőnek tetszel, felfigyel rád, mert több férfi írta itt is (nem mindegyikre értem, és nem a férfiak degradálása a célom ezzel), hogy ha lenne rá lehetősége, és jönne a barátnőjénél, feleségénél egy fiatalabb, szebb, csinosabb, akkor ők megcsalnák vele (nem elhagynák, de alkalmi szexuális kapcsolatot folytatnának vele). Mi a garancia azoknak a bizonytalan lányoknak, nőknek, akiknek ezt csinálja a párja, hogy ha a flört jól esik neki, akkor nem fog továbbmenni, hogy még jobban érezze magát, még jobban javítsa a közérzetét?
2018. júl. 21. 13:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyértelmüen igen.
2018. júl. 21. 13:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Én tettem fel a kérdést, hogy a férfiak hány százaléka lépne félre csinosabb nővel, mint a felesége és igen ott egyértelműen azt írták, hogy a legtöbb, de ez nem is tartozik ide igazából.
2018. júl. 21. 13:41
 8/9 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Szoktam flörtölni. Többre nincs szükségem.
2018. júl. 21. 14:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Embere válogatja, ezer és ezer oka lehet, célszerűtlen egy kalap alá venni az összes férfit.

- van aki csak komoly közeledés esetén flörtöl

- van aki még ehhez is félénk, beléd van halálosan zúgva, de csak ennyire futja

- van aki egot növel így, hogy mire lehet képes

- van aki szimplán csak élvezi a játékot, szituációt bármilyen ezen túlmutató szándék nélkül

- van aki csak opportunista módon bepróbálkozik mindenkinél hátha összejön valami

Konkrét személy esetén ne ilyen általánosságokra alapozz, hanem az adott emberre vonazkozó tapasztalataidra, megfigyelésedre.

2018. júl. 21. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!