Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen együtt lévő párokhoz szól a kérdésem, ti szoktatok másokkal flörtölni?
Sok év után elmúlik a kezdeti lángolás, és szinte elkerülhetetlen hogy az ember találkozik másokkal, akikkel kialakul egyfajta vonzalom. Ebben az esetben belefér mással egy kis flört? Viccelődés, célozgatások, puszi, ölelés, ez még belefér neked? Vagy már ez megcsalásnak számít?
Szoktatok másokkal flörtölni a párotok mellett? Tud róla, zavarja őt? És téged az ellenkezője?
Csak elméleti kérdés, kíváncsi vagyok hogy működik ez másoknál hosszútávú kapcsolatban (minimum 5 év).
Voltam ilyen helyzetben. Sosem csaltam meg a párom, sőt, érintésig sem jutott el a dolog, de tetszett, hogy más férfiak (munkatársak) flörtölgetnek, célozgatnak. Szerintem ez még belefér. Ha tud róla a partner, az a legegyenesebb, de ha esetleg rosszul érintené, az ilyet még el lehet titkolni, szerintem semmi rossz nincs benne.
Mondjuk, a jelenlegi párom imádja, ha megnéznek vagy valaki megjegyzést tesz rám, mert szerinte irtó jó érzés, hogy a párja vagyok és mások irigyelnek tőle.
Van ilyen felfogás is.
Betegesen féltékeny kapcsolatokban már egy tekintet is halálos bűn :D
Érintésig nem megy el a dolog soha, de ártatlan flörtök beleférnek. Sőt volt hogy én biztattam a párom hogy tegye ezt meg egy lányért. Sajnos ha én dicsérem akkor az sokat nem ér. Egy férfi kellett, tőle hiteles a dolog.
A flörtnek vannak fokozatai és lehet ezt úgy is csinálni hogy mindenki jól érzi magát tőle de senkire nézve nem sértő.
Szereto tartasa is belefer,amiota hazibulikba meg 3 napos ceges csapatepitore jarkal az elettarsam.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!