Milyen rendfokozatra és beosztásra számíthatok önkéntes műveleti tartalékosként, ha jelenleg a honvédség számára adaptálható szakon vagyok elsőéves hallgató?
"ha jelenleg a honvédség számára adaptálható szakon vagyok elsőéves hallgató?" Ez most honvédtiszti karra utal vagy civil egyetemen?
Ha a HHK-ról leszerelsz, akkor hasonlóan alá kell írni az én időmben 4évre, most talán már a duplája 8, de úgy hallottam jövőre nőni fog 10 évre, és legénységi beosztásba vesz a honvédség(nincs semmi hasznosítható tudás,így természetesen kizárt az altiszti beosztás), így nem kell fizetni, viszont le kell húzni az éveket, vagy perkálni kell. Régen még 4évvel meggondolta az ember, 8évvel viszont nem tudom van e ilyen hülye. Beosztást pedig így nem lehet megmondani, attól függ hova fognak rakni.
Civil egyetem
A honvéd tisztjelöltek nem őrmesterként kezdenek és utolsó évben zászlósok lesznek, legalábbis én ezt olvastam
15# nembaj megnézte szegény gyerek a neten hogy milyen rendfokozatok vannak azt benyögte ide.
Egyébként 14# virágszálam tudod hogy szólítanak meg? Mit tudom én úgy hívnak hogy kovács akkor kovács honvéd neked meg mondani kell hogy p. PARANCS vagyis alapból megbukott amit mondtál
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!