Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Francia idegen légió,vagy a...

Miauvau kérdése:

Francia idegen légió,vagy a honvédség?

Figyelt kérdés

Igen ez már a második kérdésem a témában de nem baj.

Idegenlegio nagyon izgalmas helynek tűnik, veszélyes és valódi missziokkal, és persze elég jó pénzt is adnak,szívesen mennék is, de zavarna a távollét, nemtudom mennyire menne a visszailleszkedes ha visszajonnek. Meg persze hallottam és olvastam rengeteg dolgot, és a mentális részét a kiképzésnek nemtudom hogy mennyire bírnám, a fizikai szerintem menne, elég jó kondiba vagyok.

Viszont a honvédség is jónak tűnik mostanaban, az utóbbi időben mintha jobban megbecsulnek a katonákat, és ez a fizetesben is meglatszik. Ha a honvédségbe mennék, a kozszolgalatira mennek hogy tisztkent kezdjem a hivatásom, de ennek a pénznek majdnem a duplája egy kezdő légiós illetmenye. De nem akarnám hogs íróasztal mögött üldögélő, az oltobuszokon dolgozó aktakukac legyek, misszióba mennek itt is, nemtudom mennyire van erre lehetőség palyakezdokent. Nyilván előny hogy itt van a családom.

Szóval ezek után ti mit gondoltok, a helyemben mire tennétek le a voksotokat?

2022. jan. 14. 20:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
“Én 20 évesen indultam ki, iskolát befejeztem és mentem, a Magyar Katonaságba nem akartam kávé főző határmester lenni, sok havertól ezt hallottam” szövegértés kisfiam..
2022. jan. 16. 14:20
 22/27 anonim ***** válasza:
50%

Számodra biztosan hihetetlen, de egyesek nem a számítógép előtt ülve élik az életüket. Nagyon szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre akár a Légióval, akár a Magyar Honvédséggel kapcsolatban, csak hogy megnyugodjon a pici lelked. Persze, ha egyáltalán vannak kérdéseid, és nem csak a hülyeségedet jöttél ideírni.

(#14 voltam)

2022. jan. 16. 14:51
 23/27 anonim ***** válasza:
22# aha mit írsz le amit a wikiről bárki le tud írni?
2022. jan. 16. 17:02
 24/27 anonim ***** válasza:
59%
Ilyen az amikor a kisgyerekek a homokozó után rászabadulnak a netre, azt a sok call of duty is meglátszódik a válaszadás mínőségén.
2022. jan. 16. 17:04
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Szerintem honvédség lesz ebből, de még meglatjuk hogy az elkovetkezo két évben milyen változások lesznek ezt a hivatást illetoen :D
2022. jan. 16. 23:09
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tenném a helyedben, hogy elmennék a honvédséghez, és tanulnék közben vagy előtte. tanulnék nyelvet, angolt és franciát. aztán majd eldől mi lesz belőle. ezek 3-5 éves tervek legyenek ha komolyan goldolod
2022. jan. 17. 00:20
 27/27 anonim ***** válasza:

#18as vagyok

Azért azt vedd figyelembe hogy az Idegenlégió imádja a fiatalokat, akár a “nagyon” fiatalokat, 18,19,20 leginkább 22-25 évesen jelentkeznek, ez az a korosztály aki “katonai” életèvnek mondható...

De ha egy 18 éves srác között, és egy 25 éves férfi között kell választaniuk az elsőt választják, formálható, képezhető, valószinu nem jön közbe család, gyerek...

És akár Honvéd voltál, szeretik meg minden, meg nyílván tudják hogy katona voltál, de talán még jobban is fognak szívatni.. emellett az Idegenlégió után előnyben van részed hazai Honvédségben..

Így gondold át, nyílván ne menj bele semmi hülyeségbe.

2022. jan. 18. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!