Fiktív kérdés.Ha kitörne egy hagyományos háború,a mai 20-as generáció helytállna? A műkörmös pláza cicák mennének a nehéziparba a férfiak helyett,a tik- tokos férfi gyerekek meg a frontra.Azért elképzelem milyen kapkodás lenne.
Nekem tetszett a kérdés, esküszöm felnevettem, pedig nem idős vagyok.
Vinnék az óvóhelyre az iPhone-t, hogy szelfizni tudjanak.
Közlegény nem lenne egy sem, egyből vezérezredes akarna lenni mind.
A hadifoglyok nyilvános megalázása menne a tik-tokra.
A nők viszont elég jól kezelnék a csőre töltött fegyvert. 😂
#1 a mihaszna celebek mellé a még mihasznább politikusat is vihetnék 😂
20-as generáció... ja van egy csomó páváskodó, 50 kg-t megemelni nem tudó ficsúr IS, meg olyanok is akik sportolnak, meg a hatalmas átlag. Ami miatt a "mai fiatalok" átlagos erőnléte összátlagban kicsit rosszabb lehet, hogy kevesebben végeznek nehéz fizikai munkát. A mérleg másik nyelve hogy jobb az orvosi ellátás és bőségesebb, fehérjedúsabb a táplálkozás. Egyébként sem terminátorokat visznek a frontra, hanem van előtte kiképzés. Azon meg az irodista ha nem volt felkészülve kiköpi a tüdejét majd a futópályán.
#14 "Csak vicces, hogy az egykori "jampik" azok akik maifiataloznak."
Egy részük!!!!
Kedves Kérdező! Mikor nyertünk utoljára háborút?
Az 1848/49-es szabadságharc első felét megnyertnek tekinthetnénk, ezért kellett behívni az oroszokat, de olyan sok háborút nem nyertünk. Tehát a korábbi nemzedékeknek nincs sok okuk a büszkélkedésre, még kevésbe a leszólásra. Egy-egy kiemelkedő huszárcsínnyel nem voltunk kisegítve.
Pont annyira állna helyt mint az 1914-ben meg 1941-ben besorozottak.
Ezt a kérdést az első háborús veterán dédapám vagy a második háborús veterán nagyapám szájából érezném hitelesnek, de ők már sajnos nem élnek. De ők soha nem mondtak ilyet, csak azt hogy örüljünk hogy béke van.
Ukran fiatalok kb 4 orat maradnak életbe a fronton
Szoval ez lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!