Mi a megszólítása a női katona tiszteknek?
Figyelt kérdés
Ugye egy férfi katonatisztél egyszerűbb mivel: "Jó reggelt századosÚR". Nade egy női tisztet is "úrnak" kell nevezni? Nyilván ki lehet ezt kerülni egy "jó reggelt asszonyom" mondattal, de van más megszólítás is? Mi erre a protokol?2021. dec. 16. 13:08
12/27 anonim válasza:
Elméletileg asszony, gyakorlatilag meg 90% letudom egy kezetcsokolommal.
15/27 anonim válasza:
15 éve vagyok szerződéses, de ti biztosan jobban tudjátok...
16/27 anonim válasza:
Na ha 15 éve szerződéses vagy mond már el nekem a MAK-od azt minden katonának tudni kell 😁.
Amúgy ha az is vagy max irodában ülsz egész nap és mereszted a segged.
17/27 anonim válasza:
Amúgy ha az is vagy max irodában ülsz egész nap és mereszted a segged.
Szerencsere nem vagyok papirtologato, max neha mast helyettesitek 1-2 napot. Meg amugyis, mi koze a kerdeshez?
Mak-om meg nincs, mivel nem Magyarorszagon lakom. De ha mas orszagokban lehet jo reggelt is koszonni, akkor ne gyere azzal hogy pont MO-n nem lehet.
18/27 anonim válasza:
Aha hihető hihető. Még az idegen légióba se lehet úgy köszönni szóval ne gyere ilyen f@szsággal amerikába pl ma'm
20/27 anonim válasza:
17# amúgy még jó, hogy saját magadnak is ellent mondassz mert a 12# válaszodba még kezetcsókolommal a 17#-be meg jóreggeltel.
Na de ha akkora katona vagy ha szólítanak mit kell mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!