Láttam háborús videókat ahol azt kiabálják mindig hogy allah akbar. Miért? tudom a jelentését de nem értem miért kiabálják,ha robbantanak, ha lőnek folyamatosan ezt kiabálják.
Minden csoport, nemzet, szekta a saját "szlogenjét kiabálja"
Szovjetek: "urááááá"
Arabok: Allah Akbar
Nácik: a fűrerért
Keresztények: Jézus nevében
Fideszesek: Nemzetyi érdek
Minden idiótának van valami jelmondata amivel a béke nevében erőszakosat eltiporhatja és lemészárolhatja az ellenfelét, és persze minden ilyen szekta azt hiszi jót cselekszik.
Fanatizmusból. Ha videót látsz az azt jelenti propaganda videó a többi fanatikus részére - persze hogy a "jelszavakat" kiabálják. Az iszlám fundamentalisták azt hogy Allah Akbar. A japánok a II. Vh-ban banzaiiii kiáltással rohantak a halálba, meg gondolom a kamikazek is ezt üvöltötték (bár azok utólag ugyebár nem számoltak be róla). Adrenalinfröccs a félelem leküzdésére, illetve győzelmi kiabálásként is szokták rikkantgatni.
Profi katonát nem fogsz látni kiabálni... az hideg fejjel csinálja amit kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!