Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Milyen fegyver az a Szarpova...

Milyen fegyver az a Szarpova ? Erősebb az atombombánál?

Figyelt kérdés
Még sosem hallottam erről a fegyverről. Azt mondja a magyar fizikus, hogy az nagyot pukkan. Az atombomba 3%-5%-ot képes felszebadítani a benne levő anyag energiájának, de egy ilyen Szarpova minden háznak leviszi az ablakát az országba. Még ilyet nem is hallottam. Nem is képzeném, hogy egyetlen bomba az egész Magyarország háztetejét levigye. Mi lehet ez? Hogyan működhet? 22:40-nél mondja https://www.youtube.com/watch?v=QbBfXxgXQQE
2021. dec. 2. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Az lehet hogy az atomnál erősebb,de a Zeppelin nyomába se ér.
2021. dec. 2. 18:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Szarpova :DDD

2021. dec. 2. 19:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Bocs nem értettem. De akkor egy Cár Bomba levinné minden háznak a tetjét az egész országban? Valóban? Mondjuk ledobnának egyet az ország közepére nem is pont Bp-re, hanem mondjuk a duna mellé valahova, akkor az egész ország területén leviszi a házak tetjét? Nem piskóta
2021. dec. 2. 19:16
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Nem, nem vinné le.

Nézz kevesebb Kisfaludyt...

2021. dec. 2. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Belenéztem... "magukban az elemi részecskékben benne van a fény, nagyon sok fény van bennük" na wazze' ez aztán a fizikus, kb. a "vízbűl vonja ki az okszigént" színvonal 😂

A Szarpova nem'tom mi, a Cár-bomba egy szimpla fúziós bomba volt amit demonstrációs célból robbantottak fel. Az amcsik is tudtak volna csinálni ekkorát - sőt ennél nagyobbat is lehet un. három fázisú bomba formájában - csak minek. 1-2 Mt felé már felesleges vinni a töltet nagyságát mert az energiahozam mind nagyobb része kisugárzódik a világűrbe.

Nem viszi le a Cár-bomba minden ház tetejét, tsék itt egy alkalmazás amin meg tudod nézni mekkora a behatási rádiusza egy adott nagyságú töltetnek:

[link]

2021. dec. 2. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
A foszforbomba az valami!
2021. dec. 28. 05:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Egy barátom küldte. Akkor mégiscsak levinne minden ablakot https://www.youtube.com/watch?v=SSv1ghcJo4w
2022. márc. 1. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem nem vinne le. A videóban sem vették figyelmbe a domborzatot és te sem veszed figyelembe. Budapest egy völgyben fekszik, a bombok túloldalán nem lenne semmi extra.
2022. márc. 1. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!