Anno a NATO miért avatkozott bele a délszláv háborúba?
Pedig ez szinte csak jugoszláv belügy volt, hogy a tagállamok mit művelnek egymás között.
Igaz hogy azért avatkozott be, mert könnyen átterjedhetett volna a háború Bulgáriára, Görögországra vagy Ausztriára, Olaszországra?
Én akkoriban kint ragadtam még a háború előtt mentünk ki oda ott élő rokonainkhoz amikor beütött ez az egézs 16 éves voltam a rokonainkat a szerb katonák kiűzték a házukból mert hát magyarok így kénytelenek muszály volt valahogy magyarországra vissza menni csak hát az egyik rokonunknak nem volt útlevele így ott kelett maradnunk.
Hát ami ott történt a háború végéig valami borzalmas alapból ki nem álhattuk az amerikaiakat de amikor megláttuk a gépeiket már istenítettük őket hogy talán végre vége van ennek a sz@rnak.
Szóval nem olyan nagy baj hogy bele avatkoztak mert amit ott lerendeztek a szerbek nem biztos hogy haza jutok.
Mert a háború Boszniában majd később Koszovóban népirtássá fajult a szerbek részéről. Emiatt bombázta le Belgrádot a NATO.
A szerbek be akarták volna az egész térséget vonni a háborúba. Ezért dobtak "véletlenül" bombát Barcsra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!