Ilyen lehetett a valóságban is?
Figyelt kérdés
Nem rég kijátszottam újra az első Black Ops játékot, és ott volt olyan küldetés, ahol Masonékkel behatoltunk szovjet területre.
Az a kérdésem, hogy a CIA zsoldosai, vagy a Zöldsapkások, vagy akárkik valóban végeztek titkos küldetéseket, felderítéseket a Szovjetunióban? Elképzelhető lehet?
Azt tudom, hogy az amerikai kémrepülők rendszeresen végeztek légi felderítést, de a szárazföldön ez lehetséges volt?
2021. okt. 19. 12:59
1/3 anonim 

válasza:

Igen volt ilyen. De titkos. A neten nem találod meg. Én pedig nem mondhatom el, mert meg kell hogy öljelek
3/3 anonim 

válasza:

Nem voltak szárazföldi akciók, mert az már kb. nyílt háborús üzenetnek minősült volna. Kémtevékenység és un. operatív műveletek zajlottak persze bőven, de azok nem fegyveres bevetések, nem "kommandós akciók" voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!