Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A vezérkar miért van tele...

A vezérkar miért van tele rosszul látó katonákkal?

Figyelt kérdés

Tessék csak belenézni ebbe a videóba:

https://www.youtube.com/watch?v=gOWHa_Y7BHc

Én úgy tudom, hogy egyetlen országban sem lehet olyan ember katona, akinek baj van a szemével, legfeljebb, ha megműtteti és utána tökéletesen lát vele. Ehhez képest a videóban nem egy, nem kettő szemüveges katonát is látok, ráadásul ők a langrétra legtetején vannak.

Ez nem korrupciógyanús így? Sokan világéletükben katonaságról álmodnak, aztán egy rövidlátás után már repülnek is ki, mert alkalmatlannak minősítik. Közben meg magas rangú vezetők ott ülnek szemüveggel az orrukon, még titkolni sem próbálják. Azt sem értem, hogy az időnkénti alkalmassági vizsgálaton hogyan engedték át őket, tehát felmerül az orvosi korrupció gyanúja is, nem?

2021. okt. 14. 18:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem téged nem a szemed miatt kéne elküldeni... Egy ennél fontosabb testrészedben vannak komoly bajok.
2021. okt. 15. 01:26
 12/14 Jeffrey Spender ***** válasza:
95%
Kérdező, honnan vetted, hogy a szemüvegesség automatikus kizáró ok ? Nem a te hozzáállásoddal van baj ?
2021. okt. 15. 01:38
 13/14 anonim ***** válasza:

"Én úgy tudom, hogy egyetlen országban sem lehet olyan ember katona, akinek baj van a szemével, legfeljebb, ha megműtteti és utána tökéletesen lát vele."

Rosszul tudod anno 2015-ben mikor kint voltam afganisztánban az amcsik 50%-a szemüveges volt rá is kérdeztem, hogy mi ez a sok szemüveges hát azt mondták néhány országba enyhébbek a követelmények mint nálunk

2021. okt. 29. 17:19
 14/14 Jeffrey Spender ***** válasza:

#13:

Itthon mire fel szigorúbbak a követelmények, mint az Amiknál ?

2021. okt. 29. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!