Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Aki Székesfehérváron katona,...

Aki Székesfehérváron katona, melyik laktanyában lakik?

Figyelt kérdés
Vagy csak egyben lehet lakni? Nézegettem térképen, interneten, de inkább csak belekavarodtam, hogy most ez lakható, de mégse, mert átalakították, volt szovjet laktanya.... Stb.

2021. szept. 14. 08:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagy választék nincs, Fehérváron egymás mellett, a Mészáros Lázár utca két oldalán van a két laktanya, az Alba Regia és a Nagysanyi. Nem tudom, milyen beosztásban és rangban leszel ott, de sokan a városban, bérelt lakásokban laknak.
2021. szept. 14. 08:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Otthon laknak, albérletben, a lakásukban, vagy ahonnan ingáznak. Ha nincs feladatteljesítés, szolgálat akkor haza lehet munkaidő után menni nem kell 0-24h-ban bent lenni a laktanyában sehol.
2021. szept. 14. 11:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Kakasdról mennék Székesfehérvárra ÖTT-ként, a MH6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezredhez, ott néztem én is ezt a 2 laktanyát, igen. Csak már annyit néztem, hogy nem tudtam eldönteni, mert a szállásról semmit nem tudtak mondani, csak, hogy hol lesz (Mészöly utca). Ott van egy, de az már nem lakható szerintem, műemlék.
2021. szept. 14. 12:33
 4/4 anonim ***** válasza:
A sorozó iroda van ott, nem tudom, hogy lennének lakások, viszont az az utca tele van 4 emeletes panelekkel. Dehát, majd meglátod.
2021. szept. 14. 13:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!