1/7 A kérdező kommentje:
(tankok)
2021. szept. 5. 21:57
2/7 anonim válasza:
Carro Armato m14
Olasz tankok ezek
3/7 anonim válasza:
Nem tűnik fel hogy gyors egymutánban váltakozik? Sörmen, T34 meg Tájgör.
4/7 A kérdező kommentje:
2-es wow nem is tudtam hogy részt vettek a Kurszki tankcsatában. vagy csak Afrikai felvételeket vágtak be a videóba?
2021. szept. 5. 22:09
5/7 IV. KecskeShajt válasza:
A képek alapján tényleg Carro Armato, én sem tudtam arról, hogy az olaszok is részt vettek Kurszkban.
6/7 anonim válasza:
Igen, olasz Carro Armato "tankocskák" (a II. Vh. idejére teljesen elavult, gyenge páncélzatú, gyenge fegyverzetű könnyűtankok), a Kurszki csatában nem vettek részt máshol készült a felvétel. Utána egy tigris kúszik végig a kamerán (könnyen felismerhető a jellegzetes toronyról illetve függőleges homlok páncélzatról, balra a homlokgéppuska, jobbra a vezető kémlelőnyílása).
7/7 anonim válasza:
Az olaszok NEM vettek részt a kurszki csatában, ez a felvétel biztosan máshol készült. Az előzőek eltalálták, ezek olasz M13-asok vagy M14-esek (a kettőt nehéz megkülönböztetni, kívülről teljesen azonosnak néznek ki, csak a motor és a páncél vastagsága más). Ezeket csak az olasz hadsereg alkalmazta, és csak az afrikai hadszíntéren.
A felvétel kizárt, hogy a keleti fronton készült volna, oda az olaszok csak L60/40-eket és Semovente 42-es tankokat vittek. Valószínűleg egy olaszországi felvonulás során készült a felvétel, szerintem a terepviszonyok kizárják a felvétel észak-afrikai eredetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!