Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Azok a kiképzők (tisztek,...

Azok a kiképzők (tisztek, őrmesterek) akik állandóan megalázzák a beosztottjaikat, nem félnek, hogy egy esetleges éles helyzetben "baráti tűz" áldozatai lesznek?

Figyelt kérdés
Itt, a GYK-n is olvastam egy vitát, amin sokan érveltek amellett (igaz, nem akadémia nyelvhasználattal), hogy a beosztott katonákkal üvölteni KELL és porig KELL őket alázni, ha van rá ok, ha nincs.

2021. aug. 11. 20:32
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
A kérdés igazából nem az, miért van szükség az üvöltésre, hanem az, nem félnek-e az esetleges bosszútól.
2021. aug. 12. 08:19
 12/23 anonim ***** válasza:
88%
De nincs szükség üvöltözésre. Hát ne a gyakoris idiótákból indulj már ki, könyörgöm. A parancsnok és a beosztott között akkor jó a munka, ha kölcsönös tisztelet és bizalom van, persze a rendfokozati viszonyt figyelembe véve.
2021. aug. 12. 10:44
 13/23 anonim ***** válasza:
32%
Amcsi filmekben látták. Ők ha kutyagumival finom a kóla, azt hangoztatnák, mert az volt az amcsi fimben.
2021. aug. 12. 10:48
 14/23 anonim ***** válasza:
94%

#12, 13

Semmit sem tudtok a háború pszichológiájáról.

2021. aug. 12. 12:16
 15/23 A kérdező kommentje:
#14 Én sem, ezért kérdeztem.
2021. aug. 12. 13:55
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted harc közbe nem fognak üvölteni veled? Afganisztánba egyszer voltam kint 1 éve hát jó nem pont de kb de ez lényegtelen és akkor kerültünk egy tűtharcba (ami magyar katonának ritka dolog tekintve hogy csak támogató feladatot hajtottunk végre) mindenki üvöltött hogy ide menj, töltök, stb stb stb és persze én is nameg a tálibok is de ez a háború mindig is ordítottak és általában ezek is élték túl.
2021. szept. 28. 23:38
 17/23 A kérdező kommentje:
#16 A kérdés még mindig az, hogy akik rendszeresen megalázzák a beosztottjaikat, nem félnek-e a bosszútól?
2021. szept. 29. 09:37
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem igaz mert arról is beszélsz hogy miért ordítanak velük. Amúgy az nem megalázás aki katoan ezt tudja az átkag ember mint te nem tudja 🤷🏼‍♂️
2021. szept. 29. 09:58
 19/23 A kérdező kommentje:

#18 Nem azt kérdeztem, miért üvöltenek, azt írtam hogy üvöltenek.

Az a sértés, megalázás, amit az érintett annak érez, akár eltúlozva is, és nem az, amit az elkövető.

a kérdés még mindig a: nem félnek-e a bosszútól?

2021. szept. 29. 16:11
 20/23 anonim ***** válasza:
9%
A válasz még mindig az hogy hülye kérdés mert EZ A DOLGUK ha ennyire zavar menj el katonának és beszéld meg a kiképző tiszteddel hogy ne alázzon már meg
2021. szept. 29. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!