Ha újra bevezetnék a kötelező sorkatonaságot de finn vagy svájci mintájú lenne, támogatnád?
Figyelt kérdés
Mert annak a sorkatonaságnak, ami nálunk volt, hadügyi szempontból tényleg nem sok értelme volt, inkább arra “nevelt”, hogy kussolj mert a főnöknek mindig igaza van...
Finn rendszer: [link]
Svájci rendszer: [link]
2021. júl. 19. 21:46
11/13 anonim válasza:
10-es,van 2 mérnőki diplomám s voltam fél évet sorkatona még..De a 2 évbe sem haltam volna bele..Én élvezten..Mondjuk én utána le is tettem valamit az asztalra..Rólad ia elmondható ez?
12/13 anonim válasza:
Hogyne nekem meg 3 diplomám van és 2 évet voltam katona és nem élveztem mert én szeretem a családomat, továbbá a férfi-nő kapcsolatokat részesítem előnyben nem 7 másik férfival szeretem tölteni az éjszakáimat, miközben a kicsi gyerekem otthon sir utánnam.
13/13 anonim válasza:
Ebben az országba nem. Nem működne semmi összetartás nincs az emberekben. Csak ott ahol ez működik. Svájc és Finnország. Azt talán én is vallalnám, ha nem lennék egy autista szorongással küzdő ember.
Viszont a szovjet mintájút pénzért sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!