Milyen végzetség kell egy tábornoknak, mit tanul, mit kell tudjon, hogy katonák százezreit küldi a biztos halálba, tömegeket irthat ki, országot lerombolhat?
Figyelt kérdés
A tábornok minek felel meg a civil életben miniszter, cégvezető, polgármester?2021. júl. 3. 18:58
31/35 BlackSword válasza:
Mi az a hágai per??? Nürnbergi perről már hallottam...
32/35 anonim válasza:
Leveszem a figyelt kérdések közül ezt, mert a "kérdésre" adott érdemi válaszokat figyelmen kívül hagyod kérdező és a "mentolos füstölt szalonna" kérdéskör körül jársz már, - minden olyan mesterségesen felszínen tartott "körülménybe" belecsimpaszkodsz, aminek semmi köze a kérdéshez. További jó mulatást!
33/35 A kérdező kommentje:
Jellemző a probléma elöli megfutamodás.
Majd valaki megoldja...
2021. júl. 7. 07:29
34/35 anonim válasza:
Egy kicsit elkanyarodtál az eredeti kérdéstől.
Kellene egy új topik, "Troll vagyok ne kíméljetek" címmel.
Ritka az amikor ennyi hasznos válasz jön, de a T. Kerdező kretén.
35/35 BlackSword válasza:
Tudod mit??? Vesd össze Ted Bundy-t Erick fon Manstein-nel... mert én semmi hasonlót nem látok... pedig a maga területén mindketten kiemelkedőt alkottak... csak hát Bundy a vesztőhelyen végezte, míg Manstein a az alakuló NATO legfőbb stratégiai tanácsadója lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!