Miért nincs már Magyarországon katonai parádé?
Katonai parádé?!
Kenyeret és cirkuszt?
Amcsiba lehet menő!
De én remélem egyszer az egész földön beszüntetik és eljut az emberiség olyan értelmi szintre, hogy egyesek ne a másét akarják,és legfőképp ne másokkal szereztessék meg,és akkor ugye védekezésre sem volna szükség.Mindezekhez egész országokat,több millió ember küldenek a halálba akaratuk ellenére,és veszik el valakiknek a gyerekeit férjeit.No meg kötelező katonaság(volt)? 18 éves gyerekekbe belenevelni a sovinizmust,megalázni őket,befolyásolni a személyiségüket,gátolni a szabadságukat???Mindezt azért hogy a néhány felső tízezernek mindig meglegyen amit akar?
Hogy lehet erre még ma is emberek sokaságát rávenni?
Láttam már katonai felvonulást! Tényleg szórakoztató! Sok üresfejű, átmosott agyú bábu! :D
ja és a a katonai szellem terjesztése,esetleg eluralkodása az életben, a társadalom gazdasági és az emberek SZELLEMI életének (és itt nem csak a katonákra de a hozzátartozokra és környezetükre is értem)a katonai céloknak történő alárendelése,ami persze nem őt szolgálja egy kissé militarista ideológiát takar szerintem!
:D Senki ne higgye ám hogy valami humanista vagy efféle volnék...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!