Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért nincs már Magyarországon...

Miért nincs már Magyarországon katonai parádé?

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 20:10
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Katonai parádé?!

Kenyeret és cirkuszt?

Amcsiba lehet menő!

De én remélem egyszer az egész földön beszüntetik és eljut az emberiség olyan értelmi szintre, hogy egyesek ne a másét akarják,és legfőképp ne másokkal szereztessék meg,és akkor ugye védekezésre sem volna szükség.Mindezekhez egész országokat,több millió ember küldenek a halálba akaratuk ellenére,és veszik el valakiknek a gyerekeit férjeit.No meg kötelező katonaság(volt)? 18 éves gyerekekbe belenevelni a sovinizmust,megalázni őket,befolyásolni a személyiségüket,gátolni a szabadságukat???Mindezt azért hogy a néhány felső tízezernek mindig meglegyen amit akar?

Hogy lehet erre még ma is emberek sokaságát rávenni?

Láttam már katonai felvonulást! Tényleg szórakoztató! Sok üresfejű, átmosott agyú bábu! :D

2010. okt. 1. 14:14
 22/22 anonim válasza:

ja és a a katonai szellem terjesztése,esetleg eluralkodása az életben, a társadalom gazdasági és az emberek SZELLEMI életének (és itt nem csak a katonákra de a hozzátartozokra és környezetükre is értem)a katonai céloknak történő alárendelése,ami persze nem őt szolgálja egy kissé militarista ideológiát takar szerintem!

:D Senki ne higgye ám hogy valami humanista vagy efféle volnék...:D

2010. okt. 1. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!