Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Villamosmérnök tanulóként...

Villamosmérnök tanulóként eltudnék menni a Honvédséghez?

Figyelt kérdés
Gyakornoknak el lehetne menni ezzel a végzetségel?Illetve,ha elvégezném az egyetemet és ott helyezkednék el milyen fizetésre számíthatnék?

2021. máj. 1. 19:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A Honvédséghez nem mehetsz gyakornoknak.

A villamosmérnök a sereg számára is hasznosítható szakma, így tisztként (hadnagyi rendfokozattal) kezdenél. A pontos fizetés sokat változhat beosztástól függően. 280-350 ezer között számolnék a helyedben nettóban, de nem tiszta, hogy pontosan mit szeretnél dolgozni. Kifejezetten villamosmérnökként? Én gépészmérnöki diplomával mentem a Honvédséghez, de soha nem dolgoztam ezen a vonalon ott.

2021. máj. 1. 20:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Keresd meg élőben a legközelebbi toborzóirodát. Vagy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem honvédtisztképző karát. (NKE HHK)

Ezeken a helyeken örömmel elbeszélgetnek veled a részletekről.

2021. máj. 2. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!