Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek érinti magyarorszá...

Szerintetek érinti magyarországgot?

Figyelt kérdés
Szerintetek érinti magyarországot az Ukrajna vs oroszországi csata?
2021. ápr. 21. 21:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. ápr. 22. 08:40
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Engem mérhetetlenül felhíborít a mai magyar vezetés aljassága és cinizmusa a kérdésben. Tisztességes magyar polgárként szolidaritást mutatok a fenyegetett ukrán néppel.

Bízom benne, hogy a teljes Europai Unio egy emberként áll ki az orosz agresszió ellen. Tudom pontosan, hogy orbán a gecccczi orosz ügynök, és hemzseg magyarország a senkiházi orosz trolloktól. Attól még kiáltok, és szívből az Ukránokkal vagyok.

2021. ápr. 22. 13:27
 13/20 anonim ***** válasza:

"Engem mérhetetlenül felhíborít a mai magyar vezetés aljassága és cinizmusa a kérdésben. Tisztességes magyar polgárként szolidaritást mutatok a fenyegetett ukrán néppel."

Az ukrán népet senki sem fenyegeti. Ők fenyegetik az oroszokat. Javaslom, ne csak a nyugati propaganda sajtótermékeiből tájékozódj. [link]

"Bízom benne, hogy a teljes Europai Unio egy emberként áll ki az orosz agresszió ellen."

Orosz agresszió nincs, Ukrajna pedig nem tagja az Európai Uniónak. Sajnos te is egy fogyatékos libsi vagy.

2021. ápr. 22. 14:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs semmiféle orosz agresszió!

Az ukránok a hazafias érzelmeiktöl túlfűtve bizonygatják hogy nem oroszok.

Minket meg azért támadnak mert loptak tőlunk.

Ennyi.

2021. ápr. 22. 16:06
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok komcsi.

Sőt épp ellenkezőleg.

De Amerika ne verje más tökével a csalánt.

Nem segít a NATO nekünk ha megtámadnak minket.

Amerika pedig messze van de nem is segítene mert nem mer.

Gyakorlatilag pont nálunk lenne a csatatér.Erre vagyunk jók.

Jobb lenne kimaradni mindenböl mert ahogy kinéz lesz még egy Trianon.

2021. ápr. 22. 16:13
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkora az orosz agresszió, hogy ma reggel vonták vissza a határ mellett hadgyakorlatozó csapataikat.
2021. ápr. 22. 17:38
 17/20 anonim ***** válasza:

Félek én is.Nagyon is félek egy háborútól.

Infláció, túlnépesedés.

Tudjuk hogy szokták ezt megoldani.

Háború kell a világnak hogy legyen mit felépíteni.

Nem kell szerintem beleavatkozni ebbe az ukrán-orosz látszat demonstrációba.

2021. ápr. 22. 18:19
 18/20 anonim ***** válasza:
Közvetlenül nem, közvetetten sajnos igen :( Az ukrán kormány előre fog menekülni, még jobban rájátszik a nacionalista kártyákra aminek minden kisebbség - így a kárpátaljai magyarok is - megisszák a levét. Ahogy a konfliktus egyre jobban eszkalálódik úgy fognak egyre nagyobb nyomást helyezni az egyes országokra ne bratyizzanak annyit az oroszokkal és fűtsenek be nekik diplomáciai, gazdasági eszközökkel. Újabb kereskedelmi tilalmak, rosszabb alkupozíció a gázár-képletben stb.
2021. ápr. 22. 18:46
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne keverjük össze a nacionalizmust és a sovinizmust!

2021. ápr. 22. 20:29
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 ez igaz, az ukránon sajna mindkettő húrt pengetik a gazdasági bajok elfedésére, ha kész az NS2 akkor még inkább szükségük lesz "politikai lőszerre" hogy a lakosság ne akarjon orosz oldalra átállni.
2021. ápr. 22. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!