Szerintetek érinti magyarországgot?
Figyelt kérdés
Szerintetek érinti magyarországot az Ukrajna vs oroszországi csata?2021. ápr. 21. 21:45
1/20 anonim válasza:
Nem.
Valószínűleg nem is lesz háború közöttük. Oroszország inkább csak be fosatja Ukrajnát hogy bánjon jól az ott lakó oroszokkal ha nem akar nagy bajt
2/20 anonim válasza:
Mivel az EU és a NATO próbál résztvenni a dologban, godnolom igen, legalábbis ha toább nő a feszültség. Pl a gazdasági szankciókat nekünk is tartani kell, ha erre kerül sor.
3/20 anonim válasza:
Hiába vagyok 45 szoktam játszani tankozni.
Az ukránok utaznak a magyarokra.
Utálnak minket.
Szerintem kéne félnünk nagyon is.
4/20 anonim válasza:
Igen,az ukrán haderőt átszorítják hozzánk és itt lesz a frontvonal.
5/20 árokpart válasza:
Kicsit félek tőle, hogy igen őszintén mondom. Szerintem most kellene nagyon gyorsan kimondanunk a függetlenségünket, mert akkor egyszerűen a nemzetközi jogi alap lenne rá garancia, hogy kimaradjunk belőle.
6/20 anonim válasza:
Ez az egész "hadgyakorlat" lényegében arra jó hogy a két fő nagyhatalom az egyesült államok és oroszország mutogassa egymásnak hogy ők aztán milyen erősek. Megmutatják egymásnak az új technológiákat stb. Egyfajta erődemonstráció. Úgyhogy nem lesz belőle semmi bármennyire is próbálják a trumpfanok azt hangoztatni, hogy mennyire borzasztó ez a Biden mert 3. világháborút akar
7/20 anonim válasza:
Csata? Ruszkik piszkálódnak Ukrajna meg próbálja magát keménynek mutatni, de azért nem egy kategória a kettő.
8/20 anonim válasza:
5! árokpart! Azt hiszed ipi-apacs játék lesz? Jaj, nem ér a nevem, mert függetlennek kiáltottam ki magam? Ugye te sem hiszed igazán ezt a lehetöséget?
9/20 anonim válasza:
Egészen hihetetlen, hogy ennyire buták az emberek. Mitől féltek???? Nem ismeritek a NATO működését? Agyhalottak...
10/20 anonim válasza:
Legutóbb, amikor ilyesmi volt, akkor rengeteg ukrán "menekült" jött át hozzánk, és itt telepedtek le. Az én városom teljesen elukránosodott akkor, és vannak még bőven most is. Aki hazament, az is tavaly ilyenkor tette, amikor megtudták, hogy le fogják zárni a határokat.
Most már át lehet jutni a határokon, így ha megint nagyobb konfliktus lenne, esélyes, hogy meglódulnának megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!